НовиниЧеркащинаНа Черкащині визначили лауреатів премії Василя Симоненка

На Черкащині визначили лауреатів премії Василя Симоненка

-

- Advertisment -

На Черкащині визначили лауреатів Всеукраїнської літературної премії імені Василя Симоненка. Повідомляють на сайті Черкаської ОВА.

василь симоненко

Переможців обрали в номінації «За кращий художній твір». Ними стали Олександр Козинець із збіркою поезій «Ластовиння» та Ганна Кревська, авторка книги прози «Прядиво роду».

Загалом, цьогоріч на розгляд комісії було подано понад 20 творів авторів із різних куточків країни. Зокрема, представлені роботи 7 письменників із Черкащини. А також учасників із Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Полтавської, Київської, Вінницької і Чернівецької областей.

– Сильні твори від сильних авторів, – зауважив заступник очільника Черкащина Олександр Шамрай. – Тематика різна. Стилі індивідуальні. Комісія ретельно пропрацьовувала кожен твір учасника.

Довідково:

Всеукраїнська літературна премія імені Василя Симоненка призначається з метою вшанування пам’яті поета-гуманіста. А також для підтримки молодих авторів, їхнього заохочення до творчих пошуків у галузі літератури.

До участі в конкурсі допускаються книги чи прирівняні до них публікації в літературних часописах, надруковані впродовж останніх трьох років, не відзначені іншими преміями, що здобули високу оцінку літературної критики, громадськості, широкого кола читачів.

Дивіться також: 

«Україно, ти моя молитва» : у Черкасах представили нову збірку творів Симоненка (ВІДЕО) 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x