БлогиЯк вичавити із себе "совок"

Як вичавити із себе "совок"

-

- Advertisment -

У мене тут запитують, коли система електронного запису до лікаря запрацює ідеально. Одна мешканка записалась на прийом онлайн, прийшла до кабінету лікаря і опинилась в компанії ще трьох у черзі за простим зверненням "сьогодні на сьогодні". Звичайно, ми відреагуємо, вкотре стимулюємо контроль адміністрації та роботу із лікарями. Але…Але коли все буде ідеально?

Напевне, тоді, коли на фото, які я додаю в якості ілюстрації, справжні українці перестануть паркуватись на території лікувальних закладів на місцях для інвалідів. Коли рівень національної самосвідомості просто не може бути інакшим, як не заїхати на місце для інваліда, пропустити людину, яка записана на конкретний час у черзі, коли кожен не промовчить, а відразу відреагує на такі дії.

Є таке поняття – колективний імунітет. Коли він високий, то суспільству не загрожують епідемії. Коли імунітет до "совкізму" буде достатній, то такі речі ітимуть швидко. Мотивація щось змінити повинна бути у кожного, а для цього потрібно мінятись самим. Вичавити із себе установки "совка", що хтось за тебе щось повинен зробити.

От я не знаю, що робити з "оленями", які паркуються на місцях для спецтранспорту? Ремонти зробили, знаки поставили. Як мізки поремонтувати тих, хто ігнорує все нове, що робиться?

Треба мінятись, коли хочемо вилюдніти. А з лікарями попрацюємо, їх всього 900 на все 300-тисячне місто, була б лише проблема виключно в них. Можливо, частіше треба дивитись у дзеркало.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олег Стадник
Олег Стадник
директор департаменту охорони здоров'я Черкаської міської ради
- Advertisement -

«Кожна жінка — богиня»: у Черкасах презентували арт-проєкт «Венера»

Черкаський художній музей презентує арт-проєкт заслуженого художника України Максима Гладька — «Венера». Про це повідомляють на сторінці музею. Венера —...

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x