БлогиЯк сільський голова створить "контрактну армію"?

Як сільський голова створить "контрактну армію"?

-

- Advertisment -

Дежавю. Вибори наближаються. Агітаційний сніговий ком все збільшується і стає агресивнішим. Проте споглядання білбордів на трасах і вулицях дивує і викликає відчуття дежавю. Таке враження, що на вулиці осінь 2014 року і Україна знову обирає Верховну Раду. Чому партії пропонують виборцям обіцянки, які де-факто не можуть виконати депутати місцевих рад? Як депутат Чигиринської районної ради може скасувати "грабіжницькі тарифи уряду"? Як сільський голова с. Ташлик створить "контрактну армію і замінить нею мобілізацію"? Як фракція в Черкаській міській раді "збереже країну"?

Я розумію, навіщо модні столичні політтехнологи використовують старі кліше і намагаються уніфікувати агітаційні меседжі для всіх регіонів. Так дешевше і менш морочливо. Але ж тим самим, виявляється, що партії тримають виборців за дурнів і свідомо занижують планку "маленького українця".

Панове кандидати і ті хто ухвалює рішення! Думайте стратегічно і масштабно. Обіцяйте і пропонуйте нам тільки те, що можете. Ми чекаємо від вас обіцянок вирішення конкретних місцевих проблем і реальних виборчих програм, націлених на розвиток наших міст і сіл. Виховуйте виборця, а він вам віддячить )

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Максим Михлик
Максим Михлик
голова обласної організації Комітету виборців України
- Advertisement -

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

У Черкасах працюють над створенням кризового центру

У Черкасах триває ремонт у приміщенні для майбутнього кризового центру. Роботи оглянули міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та його...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x