БлогиХто переселяється на Черкащину?

Хто переселяється на Черкащину?

-

- Advertisment -

Вчора в Черкасах та деяких містах нашої області відбувався захід "STOP RUSSIAN TERRORISM". На нього прийшли небайдужі до подій, які відбуваються в нашій країні, щоби вшанувати загиблих у війні з Росією. Також люди, як правило – пенсійного віку, прийшли засудити дії Російської Федерації.

Учора ввечері із сайту ВІККА дізнався, що кількість переселенців у Черкаській області становить уже 12 тисяч осіб. Більшість із них живуть у великих містах. У село їхати ніхто не хоче, а значить – на акції теоретично вони могли прийти без проблем.

Цікаво, скільки переселенців прийшло на заходи, щоб засудити війну, розв'язану Росією, і вшанувати військових, які віддають життя за нашу землю і за їхні домівки, в той час, коли більшість їхніх чоловіків сидять тут на Черкащині? Очевидно, на заходах були одиниці… Пригадуєте, скільки людей ходило на майдан у Черкасах? Приблизно ті ж 200–300 осіб.

То хто ж до нас переселяється? Люди, які справді хочуть жити в Україні і позиціонують себе українцями, чи люди, які втекли, щоб пересидіти війну, бо знають, що в Росії їх ніхто не чекає? А тут у них все просто – "ми їм винні" і маємо забезпечувати всім необхідним. На жаль, дяка за нашу гостинність в них – це здебільшого простий ігнор або написи на парканах "Слава ЛНР та ДНР".

І трохи статистики. Якщо порахувати всіх людей, що прийшли на акції, – це десь 700 осіб. А переселенців – 12 тисяч. Висновки робіть самі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Андрій Куча
Андрій Куча
депутат міської ради, голова обласної організації ВО "Свобода"
- Advertisement -

Канівчан попереджають про небезпеку підтоплення

Жителів Канівської громади попереджають про можливе підтоплення окремих територій через водопілля. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Очікується затоплення...

У Черкасах відновив роботу велопатруль

Від сьогодні на вулицях Черкас знову з'являться велопатрульні. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Вони продовжать роботу з...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x