БлогиВстановлення результатів виборів затягується виключно з політичної доцільності

Встановлення результатів виборів затягується виключно з політичної доцільності

-

- Advertisment -

Процес визначення результатів виборів в м. Черкаси очікувано затягується. Робиться це не через уточнення технічних деталей і сумнівність даних від ДВК, а виключно через політичну доцільність.

Схожу ситуацію Черкаси мали в 2012 році, коли Валентина Жуковська вщент програла вибори Миколі Булатецькому на 194 виборчому окрузі. Тоді ОВК, під керівництвом сумнозвісної Ольги Козько і неусипним контролем "юристів" з Києва, максимально затягнула визначення результатів і це дало підстави ЦВК визнати вибори такими, що не відбулись. Щось схоже відбувається і тепер, але без тотальної підтримки процесу з боку влади-судів-правоохоронців.

Штучне затягування процесу підведення виборів ніколи не вигідно переможцям і часто вигідно тим, хто програв. Адже в "мутній водичці" не правильно підписаних протоколів, "недійсних" корінців і перетасованих мішків з виборчою документацією легко заплутати і заплутатись. І тоді значно простіше визнати вибори недійсними на кількох правильно визначених дільницях.

Враховуючи цейтнот (бо рішення по черкаським виборам треба ухвалити: по міському голові – не пізніш як на п’ятий день, а по міській раді – не пізніш ніж на десятий день після голосування), це стає дієвою технологією протягування "потрібних" кандидатів. Поки що ситуацію не виглядає аж занадто загрозливою і непомітно (і схоже це вже почали розуміти) змінити результати волевиявлення буде неможливо. А тим, хто все ж наважиться на такі дії, варто нагадати про кримінальну відповідальність і порадити вчитись програвати. Неможливо виграти в майбутньому, якщо ти раніше не програвав і не робив з цього висновки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Максим Михлик
Максим Михлик
голова обласної організації Комітету виборців України
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x