БлогиВнашування Героїв із присмаком "совка"

Внашування Героїв із присмаком "совка"

-

- Advertisment -

Повернувся з "віче". Так, саме в лапках. Я прийшов на Соборну (площу, – vikka.ua) і побачив багато людей, які свого часу творили Майдан у Черкасах – свободівців, демальянсовців, громадських діячів і нашу місцеву творчу інтелігенцію.

Я очікував, що спочатку вшануємо пам'ять Небесної сотні, а потім саме ці люди стануть основним діячами вічі. А що отримали? Совок, справжнісінький совок! Як виявилося, усі чекали на прихід губернатора (так, саме губернатор, не голова ОДА). Потім незрозуміло, що відбувалося біля Хреста, встановленого на честь Небесної сотні, куди підійшов губернатор. Весь цей час народ, який прийшов на віче, стояв, як статисти на сцені, розмовляв. Потім раптом двинулася владна процесія на чолі з губернатором до стели вшанування загиблих в зоні АТО і заграла "Плине кача". Владне керівництво поклало квіти і пішло давати інтерв'ю за стелу, а народу дали можливість покласти квіти… Це так коротко.

У мене запитання до обласної влади. Ви розумієте взагалі, що сталося 21 листопада 2013 року, до чого призвели події? Що це за підхід? Це народне віче чи це партійний з'їзд комппартії?

Це віче було плювком на всіх, хто творив Майдан, це було формальне вшанування пам'яті загиблих, і на душі лише відчуття огиди….

П.С.:Слова Преображенського з відомого фільму:

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ярослав Лавров
Ярослав Лавров
адміністратор Facebook-спільноти "Місто на Че"
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x