БлогиСьогодні корупція – головна сила контрреволюції

Сьогодні корупція – головна сила контрреволюції

-

- Advertisment -

Закон про очищення влади тільки запрацював, а чиновники вже почали знаходити схему, як уникнути покарання. Одна з таких схем запущена в Черкасах. Мін'юст (міністр Павло Петренко), на який власне і покладений контроль за очищенням влади, звільняє начальника управління юстиції області Вадима Корчаку з численними порушеннями. Вадим Корчака – один з поплічників Тулуба – налагодив корупційні схеми в області по ДВС, і його звільнення домагалася громадськість області.

Маючи беззаперечні причини для звільнення Вадима Корчаки, міністр Павленко, як першокласник, використав найпримітивнішы механізми, наприклад "Порушення присяги державного чиновника", а після звільнення (наказ про звільнення чомусь був направлений поштою) забув провести конкурс на заміщення вакантної посади. Місце начальника управління юстиції чекало поновлення Корчаки на своїй посаді.

27 листопада окружний апеляційний суд Черкас ухвалив рішення про поновення на посаді Вадима Корчаки. Напевно, міністр юстиції виконав взяті на себе перед Корчакою зобов`язання.

Імітація закону про очищення влади призводить до профанації діяльності нинішньої влади. Досвід взяли на озброєння інші чиновники, які бажають поновитися на посадах.

Сьогодні корупція – головна сила контрреволюції. Міністра юстиції, який звільнив лише кількох старих начальників управлінь юстиції в областях – ГЕТЬ з посади!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Анатолій Рекун
Анатолій Рекун
громадський діяч, директор черкаського Ресурсного центру АНГО
- Advertisement -

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x