БлогиСитуація з дорогами не така безвихідна, як здається

Ситуація з дорогами не така безвихідна, як здається

-

- Advertisment -

Вітаю ініціативу депутатів фракцій "Свобода" і Вільні демократи привернути увагу до стану зупинок, власноруч розпочати і, сподіваюсь, завершити ремонт асфальтного покриття зупинки по вул. Смілянська (Центральний ринок). Проте це не додає оптимізму в цілому. Кожен повинен займатись своє справою. Лікар – лікувати, вчитель – вчити, а депутат незалежно від професії застосовувати свої депутатські важелі. Адже ситуація не така безвихідна, як здається. Пропоную:

1. Поки не пізно визначити перелік 5-10 найкатастрофічніших ділянок доріг в Черкасах, де ситуація не може чекати наступного року. Зробити перерозподіл коштів бюджету розвитку, поступившись своїми передвиборчими PR-амбіціями та власними інтересами.

2. Змусити підрядника ПАТ Аерошляхбуд виконати всі зобов’язання перед бюджетом, перед громадою м. Черкаси – усунути недоліки, допущені при капітальному ремонті доріг, завершити асфальтування зупинок і паркувальних кишень. Міському голові та керівнику департаменту – прозвітуватись перед депутатами, чи мають місце і на якій стадії перебувають судові процеси з Аерошляхбудом та залучити можливості міських депутатів вплинути на підрядника в інтересах міста.

3. 11 вересня 2014 року депутати Черкаської міської ради підтримали мій депутатський запит про проведення обстеження ВСІХ зупинок громадського транспорту на предмет їхньої доступності та безпеки для пасажирів, особливо – для людей з обмеженими фізичними можливостями. Особлива увага зверталась на дві зупинки – Палац піонерів та Центральний ринок. Депутатський запит, підтриманий сесією, не виконаний. Ну хоч тут керівник департаменту ЖКК заслуговує на догану? .. Якщо ні – починаємо все знову: заслухати А. Наумчука про результати обстеження зупинок з переліком та графіками усунення недоліків, скільки коштів на це закладено в бюджеті і коли буде зроблено.

4. Терміново заасфальтувати під’їзну кишеню зупинки "Центральний ринок". Там зараз реально небезпечно.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ольга Швець
Ольга Швець
депутат Черкаської міської ради, Партія вільних демократів
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x