БлогиПротягом 10 хвилин ОФІЦЕР зробив все для вирішення ситуації

Протягом 10 хвилин ОФІЦЕР зробив все для вирішення ситуації

-

- Advertisment -

Сьогодні кілька жителів Уманського району приїжджали шукати до Черкас справедливості.

В одній родині на три сім'ї залишився один чоловік – решта троє проходять службу в зоні АТО. І от цьому четвертому прийшла повістка. (Загалом в селі 16 мобілізованих – з них 7 з двох родин – троє і четверо). Сім'я просила лишити його хоча б до того часу, як повернеться хтось із мобілізованих попередньо – в селі напередодні осені лишитись без жодного чоловіка на три двори дуже було б погано.

Інший чоловік колишній військовослужбовець 128 бригади. 5 місяців не може отримати статус учасника бойових дій – все зависло на рівні військового підрозділу. Вирішив з ним їхати до обласного військового комісара.

По приїзді в військкомат ледве знайшли хоч когось з офіцерів (решта працюють на підприємствах міста та області) – ним виявився начальник мобілізаційного відділу (на жаль, не запитав прізвище). Протягом 10 хвилин ОФІЦЕР зробив все для вирішення ситуації: вислухав, зрозумів суть проблеми, зателефонував в Уманський військомат і попросив уважно і порядно поставитись до ситуації мобілізованого і можливих проблем його родичів. В іншому випадку просто розказав, що робити для отримання учасника АТО без участі військової частини.

А потім я зрозумів, чому так все сприймалося і розумілося з боку офіцера – він сам учасник боїв на Донбасі. І ставлення до людей в нього відповідне. Так себе мають поводити по відношенню до людей представники влади – чи то військової, чи то цивільної. Шана йому за це і подяка (і знову ж жалкую що не запитав прізвища).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ярослав Нищик
Ярослав Нищик
депутат Черкаської міської ради, ВО "Свобода"
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x