БлогиПро "руський мір", фейки Фукса, мера Бондаренка і "Групу...

Про "руський мір", фейки Фукса, мера Бондаренка і "Групу Венето"

-

- Advertisment -

Останнім часом в соціальних мережах через фейкові сайти розповсюджується відверта брехня про Михайла Бродського. Мовляв, він винний в тому, що розвалив український баскетбол, трохи не очолює міжнародну мафію, розп’яв хлопчика в Слов’янську, їсть дітей у Києві і "апогей" геббельсівської маячні – "Група Венето" складує матраци в Чорнобильській зоні.

Замовником цих всіх фейків є російський олігарх Павло Фукс. Про нього можна прочитати тут. Сайт "Обозреватель",головою редакційної ради якого є Михайло Бродський, розкрив і оприлюднив корупційні схеми фірм Фукса: саме завдяки йому кияни зараз платять 8 грн. за проїзд в метро, дві гривні з яких йдуть в кишені фірм Фукса; саме фірми російського олігарха мають вплив на видобуток українського газу в Україні.

Мені удвічі прикро і утричі дико, коли представник націоналістичних сил Черкас Дмитро Кухарчук (вистачило розуму у молодої людини прибрати пост!), український "в доску" "батьківщинівець" мер Черкас Анатолій Бондаренко перепощують відвертий фейк про склади "Венето" в Чорнобильській зоні…. Хоча сам мер, його родина і його депутати сплять на матрацах "Венето". І, мабуть, солодко сплять.

Мені соромно, що мером Черкас обрана людина, яка у боротьбі українського бізнесмена і російського олігарха стає на бік Росії. Тому, коли говорять, що Тимошенко – кандидат Путіна, це, напевно, ПРАВДА! Мене дивує, що мер міста, який має відповідати за економічний розвиток Черкас, дозволяє собі підтримувати відверту брехню. Тому не випадково Черкаси опинилися в рейтингу прозорості і відсутності корумпованості на ОСТАННЬОМУ місці. Завтра Бондаренко перепощуватиме маячню про "Азот", потім візьметься підтримувати фейки про "Фотоприлад"…. Хіба так має вести себе мер міста?

"Група Венето" в Черкасах – це підприємство, де працює понад 300 працівників. У 2018 році вже сплачено понад 21 млн. грн. податків. Ми виготовляємо матраци, дивани, шиємо ковдри і подушки, робимо дитячі і спортивні майданчики, постачаємо логістичну тару для автопрому Європи, допомагаємо армії, волонтерам!

Я можу зрозуміти, коли Партія вільних демократів (яку я очолюю) і "Батьківщина" перебуваємо в політичному протистоянні. Ми не дали подерибанити і вкрасти меру і його команді 210 млн бюджетних коштів канівської сесії. Ми не даємо розкрадати комунальне майно. "Вільні демократи" виступають проти нераціонального витрачання бюджетних коштів. ПВД ініціювала відкликання трьох депутатів, які стушкувалися і перебігли до Бондаренка. Але коли відповіддю на політичне протистояння, є підтримка фейкового гімна від російського олігарха – то цей мер не заслуговує на повагу.

Такими перепостами Бондаренко підтримує "руський мір" в Україні, а не тих, хто наповнює бюджет, допомагає волонтерам і армії, чесно платить зарплати, не торгує цигарками і лівою горілкою!

Я запрошую всіх, кому цікаво, як робляться матраци "Венето", на наше підприємство в Черкасах. Записатися на екскурсію можна за номером телефону 56-33-47. А що думаєте ви, шановні друзі???

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Згіблов
Олександр Згіблов
депутат Черкаської міської ради, керівник підприємства "ТЕМП"
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x