БлогиПро кадровий переворот у КСН "Південний"

Про кадровий переворот у КСН "Південний"

-

- Advertisment -

Свої люди – всюди. Під таким девізом вже з другої спроби 3 жовтня має пройти звітно-виборча конференція комітету самоорганізації населення "Південний", що охоплює величезну частину Південно-західного району Черкас і 36 тисяч населення. І наміри такі мають особи, наближені до відомих черкаських "батьківщинівців".

В КСН "Південний" я працюю вже вісім років. З них 4 роки головувала тут. Але такого безладу, як за часів керування комітетом нинішньою головою Надією Селіоновою, не пам’ятаю. За два роки своєї каденції вона майже не виконувала своїх обов’язків. При цьому позбавила права підпису інших членів комітету, тим самим паралізувавши його роботу.

Від лютого цього року Надія Олександрівна взагалі була відсутня на робочому місці. Спочатку перебувала в Ізраїлі. Туди, мовляв, поїхала на тримісячне лікування грижі за гроші, які їй назбирали батьки-пенсіонери. Кілька разів департамент організаційного забезпечення міської ради направляв на її ім’я листи з проханням надати довідку про перебування на лікуванні. Спочатку пані голова казала, що то лікарська таємниця. Потім надала довідки івритом.

Наприкінці 2017 року з міського бюджету було виділено 945 тисяч на капітальний ремонт приміщення комітету. По факту – змінилось кілька бригад. То не майстри, то "шабашники". Нині все тече, все падає, стіни в плямах і тріщинах. І це майже за мільйон гривень! Та ще й вивезла всі меблі з приміщення, нині люди очікувати мають на саморобних давках, які колись ми робили для "сусідських столів".

Цими витратами цікавилась і Служба безпеки України, листом від 11 липня 2018 року просили надати документи, які стосуються робіт з капітального ремонту. Що саме вона надавала СБУ, я не знаю, але нині в КСН немає жодного документу на ремонт. Ми не можемо запустити опалення, адже не маємо навіть паспортів на радіатори, тепло лічильники та інше.

Взагалі ж, авантюрна душа Надії Селіонової завжди знаходиться там, де більше платять. Вибори – то золотий час для неї. Вона працювала з різними політичними партіями, і от зараз вирушила до Києва працювати в штабі ВО "Батьківщна". І 16 липня цього року написала заяву про складення своїх повноважень голови КСН. Однак згідно з Положеннями, голова не може одноосібно приймати рішення про складення своїх повноважень. Для цього потрібно зібрати звітно-виборчу конференцію, на якій керівник відзвітував би про виконану роботу і делегати змогли обрати нового голову. Правда, про що звітуватиме Надія Олександрівна, я не знаю. Хіба що про те, що досі отримує оплату за виконання обов’язків голови КСН, не пробувши на робочому місці жодного дня за останні 9 місяців!

З першої спроби 19 вересня кворум делегатів зібрати не вдалось. І в цьому Надія звинуватила мене. В повідомленнях, які вона розсилала делегатам, натякала на мою бездіяльність і безлад, створений мною – звичайним секретарем комітету, який навіть не має права підпису. Мабуть, впевнена у повній безкарності за всі порушення.

Селіонова не приховує, що стати новими головою та секретарем КСН мають "свої" люди, які представлятимуть інтереси черкаського "батьківщинівця" Євгена Щербини. Таких "своїх" в майбутньому, мабуть, хочуть завести у всі комітети. Тому я дуже хочу попередити своїх колег, чого їм остерігатись і чого чекати.

І от, прямо напередодні конференції, мені вже розповідають про підкуп: ніби-то Надія Олександрівна роздає по 150 грн делегатам, які братимуть участь у звітно-виборчій конференції, аби вони проголосували "правильно". Люди питають у мене, що їм робити. Кажу: беріть, а далі робіть по совісті.

І я зараз не про "Батьківщину" і не про політику. Я про справедливість.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ірина Нагнибіда
Ірина Нагнибіда
Секретар КСН "Південний"
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x