Блоги«Нова Якість» – стара пакість

«Нова Якість» – стара пакість

-

- Advertisment -
Facebook / Станіслав Коломієць

Попри всі баталії, Управлінська компанія «Нова якість» як гидили, так і гидять. Не робота, а імітація, та й то погана. Ще кілька тижнів, і черкаські смітники стануть гнійниками. Бо ж кожен мешканець міста знає, як вивозять, а вірніше не вивозять сміття: щось там ліниво заберуть з баків, а весь негабарит, який туди не влазить і який люди складають безпосередньо поряд із баком, залишають на місці. Все це накопичується у гори, реальні гори, сміття. Воно мокне під дощами, гниє, стає розплідником для комах і щурів.

Демонструю показовий приклад: смітник на розі вулиць Чехова та Гоголя. Згідно графіку вивезення сміття має відбуватись щоп’ятниці. В кінці минулого тижня наші інспектори зафіксували порушення і склали акт. За 7 днів нульова реакція. Сьогодні перевірили – стало ще гірше, сміття навколо тільки додалось. На фото смітник сьогодні, після того як начебто «вивезли» сміття.

Facebook / Станіслав Коломієць

Юридично у нас зв‘язані руки, все що може зробити в рамках своїх повноважень Управління інспектування ЧМР – це ….скласти ще один акт. Така злість і обурення бере, що коли цих актів-папірців збереться достатня кількість, ми склеїмо їх в рулон, і мабуть загорнем в нього самого Андрій Бортник.

Звертають публічно: перестаньте знущатись над людьми, користуючись своєю безкарністю, що ви її виторгували в окремих персонажів міської ради – Бордунос і компанії. Вишкрябіть залишки совісті, й почніть нарешті працювати для міста і людей. Не глуміться над черкащанами, що стали заручниками ваших договорняків.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x