БлогиНевеличка, але перемога

Невеличка, але перемога

-

- Advertisment -

У п’ятницю виконавчий комітет в авральному режимі вніс зміни до свого скандального рішення про заборону зупинятися приміським маршруткам на черкаських зупинках. Зокрема, мова йде про маршрути № 114 та 115.

Минулого тижня виконавчий комітет (заступники міського голови і члени виконкому на громадських засадах) проголосували і обмежили право приміським маршруткам зупинятися на черкаських зупинках. Тисячі людей, які живуть в Руській Поляні чи Геронимівці, в Оршанці чи в Червоній Слободі, але працюють в Черкасах, опинилися, як кажуть за бортом.

Я скажу за підприємства "Групи Венето". У нас працює понад 50 осіб, які проживають в сусідніх із Черкасами селах. А скільки таких людей працює на "Азоті", Богдані, Асфальтному заводі, ЧШК? "Вільні демократи" вважають таке рішення виконкому неправильним. Адже сільські люди, працюючи в Черкасах, сплачують податки саме в Черкаси.

Тому я, як лідер фракції Партії вільних демократів, підготував проект рішення міської ради про відміну скандального рішення виконкому. На сесії не вистачило 5 голосів. Не голосували чи Утрималися депутати від "Батьківщини" та "Свободи". Представники саме цих партій і проголосували попередньо за скандальне рішення на виконкомі.

Я вдячний громаді Червонослобідської та Руськополянської ОТГ, місцевим активістам та депутатам за те, що об’єдналися із Черкасами для вирішення цього питання. І вчора виконавчий комітет (хоча засідання попередньо планувалося на вівторок) таки відмінив своє скандальне рішення і дали можливість маршрутам № 114 та 115 зупинятися за вимогою.

Вважаю це невеличкою, але перемогою громад ОТГ і громади Черкас!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Згіблов
Олександр Згіблов
депутат Черкаської міської ради, керівник підприємства "ТЕМП"
- Advertisement -

На Черкащині патрульні виявили наркотичні речовини у водіїв

Патрульні продовжують виявляти осіб із, ймовірно, наркотичними речовинами. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Недавно, виконуючи свої обов'язки...

На Городищині провели в останню путь старшого сержанта

Вчора, 15 квітня, на Городищині провели в останню путь старшого сержанта Сергія Шулюпенка. Про це повідомляє пресслужба Городищенської міської...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x