БлогиМісячний цирк закінчився фарсом

Місячний цирк закінчився фарсом

-

- Advertisment -

Цікава сесія учора була. Я про імпічмент міському голові Одаричу. Місячний цирк закінчився фарсом.

Нагадаю, місяць тому антимерська більшість намагалася протягнути з голосу питання про імпічмент. Озвучив його депутат фракції УДАР Артем Гришанов. Дивне есе, зачитане ним з трибуни викликало більше запитань, ніж відповідей. Було враження, що сей докУмент Артем читає вперше. Підігріта міська рада з жаром включилася в обговорення. Секретар, попри клятви, бігав по фракціях і переконував підтримати внесення імпічменту на розгляд ради. Фракція Вільних демократів пропонувала не витрачати даремно час, не вносити й почати працювати. В результаті всі пересварилися, питання не внесене, втрачена сесія. Здавалося б шанс зупинитися й почати працювати. Так ні. УДАРівець Гришанов вносить проект про імпічмент напряму у відділ ради.

Наступна галузева сесія продовжила чергу "циркових". Ок, питання в порядку денному, Вільні демократи пропонують або проголосувати, або зняти з розгляду. Антимерська коаліція, явно не маючи достатньої кількості голосів, вимагає перенести розгляд питання на наступну сесію. Чому? Певно, має надію за тиждень доотримати додаткові голоси. Яким чином? Питання про гроші дуже обурює частину депкорпуса. Частина мовчить. В результаті, знову всі пересварилися, питання перенесено, друга сесія зірвана.

Учорашнья сесія. Фарсово-циркова. Вільні демократи пропонують швидко проголосувати таке жадане і важке для антимерських депутатів питання імпічменту і, нарешті, почати працювати. Але, о чудо, Гришанов відкликає свій проект, Радуцький просить не голосувати. Частина депутатів не розуміє такого флюгерства, Микола Булатецький обурений і в шоці і "снова здарова" 3 години обговорень. І що ж сталося? Так і не назбирали голосів?

Результат: питання знято з розгляду, депутати пересварилися, втрачено майже 3 сесії.

Більшість громадян міста цього не помітила, частина (вибачте колеги, в мене був прийом громадян), назвала всю раду придурками. І я їх розумію, адже вони чекають звичайних "Зроблено!", а не цирку в раді.

Можливо, нарешті, міська рада почне злагоджено працювати? Як вважаєте?

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Микола Бондаренко
Микола Бондаренко
депутат Черкаської міської ради, директор КП "Дирекція парків"
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x