БлогиКілька слів про бюджет

Кілька слів про бюджет

-

- Advertisment -

Не знаю, кому що приніс Миколай, але Миколая Азарова вже нема, а Яценюк продовжує його справу. Вирішив подивитися пропозиції до бюджету на 2015 і порівняти з 2014 роком, який формував "Святий Азаров".

Гадаю, всі добре пам'ятають, проти чого на майдан вийшли люди – проти системи і міліцейської держави. Я пам'ятаю, як тоді всіх збурило, що на армію спрямовують менше, ніж на правоохоронні органи. Попри те, що в Криму міліції в нас немає, в Донецьку та Луганську вся міліція стала на бік "сєпарів", мали б наче зменшитись видатки, але ні! На міліцію в 2015 році буде спрямовано 22,5 мільярди гривень. Для порівняння: при "хряку-ялинковичу" на міліцію пішло 15,8 мільярдів гривень.

На армію держава планує в 2015 році спрямувати 16 мільярдів гривень, минулого року – 14,5 мільярдів. Тоді ніхто навіть не думав про війну, і говорили, що це знищення Української армії. Тоді що це? Ми зараз у стані війни з російським окупантом, і чим ми маємо воювати? "Дубінками"?

Я не знаю, куди дивляться комбати і вояки з різних підрозділів, які пройшли до Верховної Ради. Ваші побратими лишились на передовій без зброї, ви говорили, що треба воювати на два фронти. "Війни" від вас у ВР я не бачу. Ви ж самі говорили, що треба важка техніка, що проти танків воювати автоматами – це дурість. АГОВ! Комбати у ВР, ви де?

Далі. На Антитерористичний центр СБУ – 19,5 млн грн, а на державну охорону (президента, міністрів тощо) – 378 млн грн. То в нас немає тероризму в країні?

І наостанок. На господарсько-фінансовий департамент Кабінету міністрів (це типу вода на стіл, квіти, туалетний папір тощо) – 240 млн грн. Тобто більше, ніж на боротьбу з тероризмом у 12,6 разів. То що, будемо далі затягувати зашморги на шиї і так злиденного народу? Будемо ризикувати здоров'ям і державною цілісністю?

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Андрій Куча
Андрій Куча
депутат міської ради, голова обласної організації ВО "Свобода"
- Advertisement -

Оборонці Черкащини знищили два ворожі БпЛА

Уночі над територією Черкаської області силами оборони знищено два ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. "Наші...

Потяг інтерсіті “Черкаси – Київ” змінив графік руху

Потяг інтерсіті “Черкаси – Київ” повертає попередній розклад. З 22 квітня швидкісний поїзд їздитиме до столиці і у зворотному...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x