БлогиКілька ремарок щодо очищення доріг від снігу

Кілька ремарок щодо очищення доріг від снігу

-

- Advertisment -

Враховуючи різноплановість коментарів про стан доріг у місті, вирішив прокоментувати ситуацію.

29 грудня Черкаський обласний центр з гідрометеорології оголосив штормове попередження у м. Черкаси та Черкаській області на 29 та вночі 30 грудня. Сніг розпочався 29.12 в 10-00, закінчився 30.12 в 7-00 ранку. Маємо майже добу неперервного снігопаду. І це при температурі -6 -8, коли сіль вже не така ефективна.

За цей час ні вчора, ні сьогодні місто не стало через стан дорожного покриття. Нами проводився весь потрібний комплекс робіт, щоб уникнути снігового накату та ожеледиці.

Сьогодні був ускладнений проїзд в центральній частині міста через кілька незначних аварій, які перекрили полоси руху. Але ситуація не була критичною. Була каша на вулицях 30-річчя перемоги, Ільїна, Благовісна, Сумгаїтська. Але не ожеледиця.

Відповідно до стандартів утримання доріг в Україні та регламенту утримання доріг в м. Черкаси, ми маємо від 8 до 24 годин після закінчення снігопаду на очищення доріг. Тобто вулиці повинні бути очищені від 15-00 30 грудня до 7-00 31 грудня. Регламент буде дотриманий. Приносимо свої вибачення за певні незручності, але просимо поставитись до них з розумінням, так як фізично неможливо одномоментно очистити всі дороги.

Набагато більше занепокоєння викликає стан розрахунків міста за виконані роботи, бо станом на сьогоднішій ранок заборгованість становила більш ніж 5.5 млн грн, і виникла вона ще з червня. Станом на 12 годину дня залишки палива в нас становили 10 годин роботи.

Сьогодні була проведена нарада в міського голови, який повідомив що тримає ситуацію під контролем, і до вечора питання з проплатою принаймі третини заборгованості повинно вирішитись.

Будемо спобіватись, що збоїв не буде, бо в іншому випадку ми будемо вимушені просто спостерігати за ситуацією, без можливості жодного впливу на неї.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Андрій Бортник
Андрій Бортник
черкаський підприємець
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x