БлогиДва світи

Два світи

-

- Advertisment -

Це – друг "Скорик" Іван Косенко, націоналіст, боєць батальйону особливого призначення "Січ", активіст "Соколу" і черкаський свободівець. Нещодавно бачились із ним в Пісках, де він досить влучно б'є москалів, захищаючи Україну від російських окупантів.

Активний учасник Революції гідності, був у складі однієї зі свободівських сотень самооборони. Здобув фах стоматолога у Києві, тож допитувати полонених москалів зможе дуже вправно.

Ми познайомились із ним на сокільському вишкільному таборі в Мигалках у передреволюційному 2013 році, і цим знайомством я пишаюсь.

А на цій фотографії людина з "іншого світу" – його однокласниця Наталя Трояченко, що пиляє черкаський міський бюджет разом із регіоналами. Ця "гламурна штучка", вочевидь, має дуже добрі здібності (і я не про організаторські), бо не виконує роботи і не відповідає за це.

Готую депутатський запит у прокуратуру стосовно бездіяльності регіоналів Наумчука та Отрешка, які уклали договір з цією панянкою і не домоглися виконання робіт. Детальніше про їхні оборудки читайте ТУТ.

От такі вони, два світи. Але Скорик повернеться з фронту і має ходити по відремонтованій вулиці, по гарних Черкасах. А боротьба за гарні Черкаси, за які не соромно буде перед Скориком і тисячами його побратимів – це вже наш фронт. Війна кожного з нас. І ми мусимо її виграти. Через живих і вічно живих побратимів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Юрій Ботнар
Юрій Ботнар
депутат Черкаської міської ради, ВО "Свобода"
- Advertisement -

Тальнівська громада втратила на війні захисника

На російсько-український війні загинув Ковалець Володимир Вікторович. Про це повідомляє пресслужба Тальнівської міської тергромади. Чоловік загинув на Донеччині біля населеного...

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x