БлогиДайджест медичних новин

Дайджест медичних новин

-

- Advertisment -

Короткий дайджест подій, що відбулись чи тривають.

1.Ейфорія. Так назвав би я в соціальних мережах коментарі стосовно Програми стимулів медичних працівників. Багато користувачів навперебій коментують – це рішення виконкому. Акцентую – рішення виконкому. Потрібно рішення сесії. Як у тій пісні "…первый тайм мы уже отыграли…" М'яч на полі депутатів.

2.Реформа. Ми невпинно рухаємось до 1 квітня, не як до Дня сміху, а як до часу відліку нових фінансових взаємовідносин. На цьому тижні проводимо в Департаменті вже другу нараду стосовно іншої дати – 1 лютого, початок укладання угод із НСЗУ на фінансування. Після цієї дати ми запустимо своєрідний флешмоб, де будемо інформувати громаду про те, який заклад на яку гарантовано послугу уклав угоду, що це буде гарантувати громаді. Так що це лише анонс.

3.Фінансові плани КНП. Здані фінансові плани на рецензії в інші департаменти. Наступний крок – рішення виконкому. По мірі отримання рецензій будемо спільно з керівниками відпрацьовувати погодження, зміни чи заперечення.

4.Інклюзивний туризм. Відбулось перше в цьому році засідання робочої групи з питань інклюзивного реабілітаційно-оздоровчого туризму. Лише перше, тому це просто новина для тих, хто хоче проявити цікавість до питання.

5.Виклики реформи. Я вже писав про те, що із появою перебудови фінансових принципів роботи галузі появляються нові виклики в питаннях, які здавалися непорушними. До питань взаємовідносин із виробничими процесами, які зосереджені в закладах на третинному рівні типу цитологія, патанатомічна служба, гістологія, гемодіаліз уже приєдналась служба крові. Аналізуємо. З острахом поглядаю на наркологію, психіатрі… Але , дасть Бог день, дасть і проблеми…

6.Керівники. Зміни. Із 15.01. приступила до роботи на посаді заступника Директора департаменту Лілія Маліщук. Без коментарів .Я рішення керівництва не коментую. Це може робити , можливо , Прем’єр-Міністр, але ніяк не я. І Друге – міський голова прийняв рішення з одним із керівників закладів по закінченню не продовжувати контракт… Буде конкурс. Інформація для активних і не само реалізованих – це як анонс.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олег Стадник
Олег Стадник
директор департаменту охорони здоров'я Черкаської міської ради
- Advertisement -

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

ПАТ “Черкасиобленерго”: якими сервісами для передачі показів лічильника користуються черкащани

Для коректного формування оплати за електроенергію, щомісяця споживач повинен передавати оператору системи розподілу покази електролічильника.  Для цього у ПАТ...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x