БлогиЧеркаси – на межі техногенної катастрофи

Черкаси – на межі техногенної катастрофи

-

- Advertisment -

Маю констатувати сумний факт: Черкаси на межі техногенної катастрофи. На сьогодні понад 60 % каналізаційних мереж міста працюють нестабільно. З них – два головні колектори, якими транспортується 70 % стічних вод міста, по вул. Чигиринській та по вул. Гоголя знаходяться в аварійному режимі. За останні кілька років на них трапились широкомасштабні аварії, які вплинули на надійність системи водопостачання Черкас.

При відновлювальних роботах та при плановому обстеженні цих колекторів ми виявили руйнування верхньої частини колекторів по всій довжині, в окремих місцях залишилась лише арматура і наповнювач-щебінь. Порив трубопроводу можливий щомиті. І слід глянути правді в очі – з часом стан колекторів буде лише погіршуватись, адже "латання дірок" не є модернізацією. А місто, тим часом, щомиті очікує на чергову аварію.

Щоби Черкаси відновили систему водовідведення та провели капітальний ремонт колекторів, потрібна значна сума коштів, якої у комунального підприємства немає. Для вирішення цієї проблеми необхідно залучати інвестиції.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сергей Овчаренко
Сергей Овчаренко
директор КП "Черкасиводоканал"
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x