БлогиАнатолію Бондаренку – із швейцарским привітом!

Анатолію Бондаренку – із швейцарским привітом!

-

- Advertisment -

Вчора був присутній на дебатах між Анатолієм Бондаренком та Сергієм Одаричем. Я не хочу коментувати поведінку одного з кандидатів, але на деякі відверто брехливі речі вимушений відповісти. Анатолій Бондаренко згадав про те, що "ТЕМП", яке я очолюю, не працює, люди звільнені, завод розвалений, податки не сплачуються.

Скажу відверто – брехня на брехні і брехнею поганяє.

Я не переповідатиму економічні складові підприємства, не розповідатиму про те, як збільшився обсяг виробленої продукції за останній роки, з якими корпораціями ми працюємо. Цієї інформації достатньо в інтернеті для тих, кого це дійсно цікавить.

Розповім лише про один факт, який на майбутнє поставить хрест на подібних висловлюваннях політичних лазерів.

Підприємство придбало унікальне обладнання, аналогів якому немає в Україні. Це лазер всесвітньо відомої швейцарської фірми БІСТРОНІК, здатний різати метал до 25 мм. Ми це зробили, виходячи з планів розширення виробництва і збільшення замовлень.

Для будь-якого економіста, фінансиста чи топ-менеджера більш-менш нормального виробництва лише сам факт придбання обладнання, вартістю 500 тис. євро у швейцарської компанії, говорить про те, що підприємство планує збільшити потужності, наростити виробництво, створити більше робочих місць.

Ми не ріжемо обладнання на металолом, як це роблять "Железяки", ми не уникаємо сплати податків, як це демонструють інші толерантні і ніби-то поважні політики. Ми розвиваємося, збільшуємо потужності, охоплюємо нові ринки. А головне для міста – платимо податки!
Розмитнюючи тільки це обладнання, ми сплатили в бюджет понад 3 млн. грн податків!

Нове устаткування дозволить збільшити потужності на 30%, ми створимо додатково кілька десятків високооплачуваних робочих місць. На цьому обладнанні виготовлятиметься продукція для наших партнерів – автомобільних корпорацій "Порше", "Мерседес", "Ауді". А також незабаром розпочнемо випуск твердопаливних котлів для внутрішнього ринку України. І населення зможе економити газ… А ми всі добре пам ятаємо, хто підписав договір з Путіним на газ по 500 доларів. Так саме ЮліяТимошенко , партію якої представляє Анатолій Бондаренко.Ось так. Непрацюючий збанкрутілий "ТЕМП" працює!

P.S. До речі, працівники "ТЕМПу" сьогодні обговорили вчорашні дебати. Простим хлопцям – зварювальникам і монтажникам, слюсарям та операторам – дуже не сподобалася брехня від Анатолія Бондаренка. Вони вирішили всі йти на вибори 15 листопада, а після виборів прийти в штаб до Анатолія Бондаренка…. поговорити.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Згіблов
Олександр Згіблов
депутат Черкаської міської ради, керівник підприємства "ТЕМП"
- Advertisement -

Золотонісця підозрюють у вчинені розпусних дій щодо 13-річної дівчини

Раніше судимому за корисливі злочини 28-річному жителю Золотоніського району повідомили про підозру за фактом розбещення малолітньої особи. Про це...

Черкаська спортивна школа виборола низку нагород на чемпіонаті з гімнастики

Вихованці черкаської спортивної школи вибороли низку нагород на чемпіонаті з гімнастики, який відбувся 27 квітня в місті Олександрія. Про...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x