НовиниЗдоров'яКоли потрібні препарати для виведення токсинів?

Коли потрібні препарати для виведення токсинів?

-

- Advertisment -

Детоксиканти це препарати, що рекомендовані до приймання при різного роду отруєннях та інтоксикації організму. Їх варто використовувати тоді, коли токсини вже всмокталися в кров, про що свідчить підвищена температура тіла, а також у випадках, коли є ризик цього. Якщо шкідливі речовини перебувають ще в шлунку та немає симптомів всмоктування в кров краще використовувати сорбенти, а детоксиканти можна прийняти з профілактичною метою.

атоксіл
Одним із найбільш відомих та перевірених лікарських засобів для виведення токсинів є Атоксіл. В розділі “Аптека” на doc.ua. можна купити цей препарат та забрати в пункті видачі або з адресною доставкою.

У яких випадках потрібні препарати для виведення токсинів

Препарати для виведення токсинів використовуються як допоміжний засіб при:

  • харчових отруєннях різному ступені важкості;
  • отруєнні алкоголем, наркотичними речовинами, важкими металами;
  • перевантаженні ШКТ важкою їжею, переїданням;
  • алергічній реакції на лікарські засоби;
  • захворюваннях сечовидільної системи.

Лікарі рекомендують вживати детоксиканти в якості першої медичної допомоги при отруєнні різного характеру та важкості, як і сорбенти, проте розділити їх в різні прийоми. Вони одразу ж почнуть виводити токсини, а це значно полегшить загальний стан організму та пришвидшить процес виздоровлення.

Як зрозуміти, що варто приймати детоксиканти

Отруєння це стан організму, при якому консультація лікаря обов’язкова. Саме спеціаліст зможе на основі зібраного анамнезу порекомендувати ефективне лікування, зокрема препаратами для виведення токсинів. Консультація потрібна, якщо спостерігається нудота та блювання, пронос, сильний спазматичний біль у шлунку, спостерігаються ознаки зневоднення (сонливість, ослаблення, блідість, концентрована сеча), підіймається температура (особливо, якщо вона перейшла позначку 38,0).

Якщо симптоми не сильно виражені, немає підвищеної температури та ознак обезводнення можна прийняти сорбенти та детоксиканти самостійно та спостерігати за самопочуттям. Якщо покращення протягом декількох годин не настає, з’являються інші більш виражені симптоми важливо терміново звернутись до лікаря.

Оскільки детоксиканти відносять до препаратів для першої медичної допомоги при отруєннях різного характеру та ступеня важкості вони мають бути у кожній аптечці, зокрема препарат Атоксіл

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x