НовиниКриміналЗасудили жительку Шполи, яка підтримувала агресію рф: хто вона

Засудили жительку Шполи, яка підтримувала агресію рф: хто вона

-

- Advertisment -

До 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено жительку Шполи. Вона поширювала матеріали, які містили виправдовування та визнання правомірною збройної агресії рф проти України. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Прокурор у суді довів, що 49-річна місцева жителька, будучи уродженкою російської федерації, на особистій сторінці в забороненій соціальній мережі «Одноклассники» поширювала публікації із проросійських пабліків, в яких виправдовувалися злочинні дії окупантів в Україні, а також звеличувалися представники російської армії та їх так звані подвиги проти українського народу.

У суді жінка своєї вини не визнала. Вона заявила, що зареєструвалася в «Однокласниках» у 2014 році, щоб мати можливість спілкуватися із родичами, які проживають на території рф. Щодо лайків під публікаціями проросійського плану, то вона стверджувала, що «не знає, хто їх ставив». Адже вона не дуже розбирається в інформаційних технологіях.

Як стало відомо сайту vikka.ua, жінці 49 років. Вона прожаває у Шполі, раніше не судима, уродженка Чебоксарів, 34 роки проживає в Україні.  Її звати – Альфія Лукяненко.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Шполянська громада на Черкащині прощається із бійцем. Сергій Рязанов загинув у бою проти російського загарбника неподалік Бахмута на Донеччині.
  • Черкаські прокурори через суд намагаються захистити 21 памятку архітектури на Черкащині. Це переважно церкви, монастирі, садиби і корчма. За інформацією прокуратури, аби захистити памятки архітектури, минулого року прокурори скерували до суду кілька позовів. Вони вимагали через суд внести черкаські памятки до  Державного реєстру нерухомих пам’яток України у Черкаській області. Це дозволило б у подальшому захистити їх від руйнувань і спотворень. Одна з таких памяток у Шполі. 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x