додому Новини Заступника начальника управління Держкомзему судитимуть за службову недбалість

Заступника начальника управління Держкомзему судитимуть за службову недбалість

0

Обласна прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо колишнього співробітника міськрайонного управління Держкомзему у м. Черкаси та Черкаському районі за статтею службова недбалість.

Слідство встановило, що колишній виконувач обов’язків заступника начальника міськрайонного управління Держкомзему у м. Черкаси та Черкаському районі не перевірив законність ухвалення рішення сільської ради та виготовлених на підставі цього рішення 36 технічних документів із землеустрою щодо складання документів, які засвідчують право власності на земельні ділянки для ведення індивідуального садівництва.

Загальна площа земельних ділянок, які належать до категорій земель водного фонду, становить 2, 21 га. Вартість земельних ділянок – майже 2 млн грн., повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні вже направлено до Придніпровського районного суду м. Черкаси.

За вчинений злочин підсудному загрожує позбавлення волі строком від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version