додому Новини Черкащина За Зе: у Москві затримали сестру екснардепа від Черкащини

За Зе: у Москві затримали сестру екснардепа від Черкащини

0
Фото - ілюстроване.

У Москві затримали сестру екснародного депутата України, уродженця Черкащини, Віталія Чепиноги – Любов. Вона порізала скати на автомобілі з літерою «Z». Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомив Віталій Чепінога.

Фото – ілюстроване.

«Моя рідна сестра, на ім‘я Люба, старша на шість років за мене, живе в Москві. Давно вже. З 1984-го року. Ми з нею не спілкуємося. Так склалося», – розповів він історію взаємин із своєю родичкою.

За його словами, днями сестру затримали, бо проколола скати в машинах з літерою «Z». А потім, ніби, ще хотіла щось підпалить.

«Ну, тримайся сестро! То нормально! :)) Най буде! Сорок років берегти власну українськість у Москві – то вже сильно не мало», – побажав він своїй сестрі.

За даними Вікіпедії, Віталій Чепинога – колишній народний депутат. Тричі обирався нардепом. Був депутатом 5, 6 та 8 скликань. Двічі обирався за списками ВО «Батьківщина», один раз – по списку Блоку Петра Порошенка. Нині проживає в селі Іркліїв Золотоніського району Черкаської області. Блогер, веде сторінку в Фейсбуці.

Читайте також на сайті vikka.ua

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version