додому Новини Любов Майборода, від нацизму до рашизму – одна зупинка…

Любов Майборода, від нацизму до рашизму – одна зупинка…

0

Я підприємець. Ні, я не вчився на бізнесмена. Мені пощастило що я маю поряд людей які мене навчили підприємництву та господарській діяльності. Цими людьми для мене є Андраник Казарян та Frunze Kazaryan які з дитинства мені прививали любов до своєї справи, надихали і були прикладами для наслідування та Радислав Ткаченко під керівництвом якого я починав свої перші кроки в бізнесі і багато чому навчився. Для мене бізнес це можливість створювати щось нове, цікаве і якісне.

Так, я з дитинства цікавлюсь політикою. Своїм політичним наставником я вважаю Сергій Саєнко. Почалося все з того, що я просто вирішив балотуватися в президенти 17-ої школи, а далі пішли-поїхали…

Вчора, на сесії міської ради, одна з сторожил черкаського політикуму Любов Майборода сказала мені повертатися в Вірменію і жити там, оскільки, цитата: «Ти не народився в цьому місті щоб його любити» … також перед цим, цитую: «Ти підприємець, ти вообщє не депутат!» (можливо десь щось перефразував, вибачте)

Чесно кажучи, ніколи не думав що після 30 років життя в місті яке я дуже люблю і ціную, в місті де я виріс, навчався, одружився і де народився мій син, почую щось подібне в свою адресу від людини яка є представником громади в органі місцевого самоврядування. Навіть не знаю що це і як це пояснити, але була третя година ночі (саме в цей час писав текст) і я не міг заснути, намагаючись підібрати слова щоб пояснити що це було . Фашизм чи нацизм? Розпалювання міжнаціональної ворожнечі? Може просто ляпнула не подумавши?

Любов Володимирівна! Так, я вірмен, громадянин України, житель міста Черкаси і так, я підприємець та депутат міської ради!

Навідміну від Вас я не є чиновником, і не отримую з бюджету ні копійки грошей. Навпаки. Як підприємець я щомісяця сплачую податки до бюджету, з яких Вам як чиновниці департаменту охорони здоров’я бюджет щомісяця сплачує заробітну плату/премії/відпускні і т.п.

Пані Люба, поговоримо про любов до міста?

В той час поки відбувалась сесія міської ради, волонтери Фонд допомоги та надії, Игорёня Семеняка та Андрей Буковский пригнали 2 автомобілі для ЗСУ з Данії, а ще один автомобіль який ми придбали раніше, фонд передав Василь Янюк та його побратимам на передову. За 2 тижні до цього, наш фонд здійснив збір у майже 3,5 млн грн (!!!) за які було придбано 9 автівок для ЗСУ (дякую Виталий Лаут за подаровані 2 авто та Roma Kovalskiy, Олександру Ліщині за автомобіль швидкої допомоги з усим необхідним обладнання!), 400 пар теплого зимового взуття та 150 комплектів зимової форми. Окрема подяка моїм партнерам з United Help Ukraine за додаткові 92 пари взуття, 60 дощовиків-пончо, тактичні рюкзаки та багато чого іншого! Yevheniia Soroka Maryna Baydyuk Максим Продун ми вас дуже любимо і цінуємо вашу допомогу!

В той час поки Ви, Любов Володимирівна, ображали мене та відправляли до Вірменії, в приміщенні мого офісу, де з першого дня війни працюють волонтери Ольга Усова Камилла Аракелян Валентина Каленик Наталія Максачук, була надана допомога 35-ти людям (це тільки за 2 години що тривала сесія) які є біженцями або внутрішньо-переміщеними особами з Донецької, Луганської та Запорізької областей. Загалом з початку війни, через наш фонд, допомогу отримали 10 000 людей!

Повірте, я міг би до самого ранку писати про свою волонтерську і не тільки волонтерську діяльнсть, але деякі речі не можна писати в публічному просторі. Дуже сподіваюсь що після перемоги, в колі друзів і знайомих, я і волонтери нашої організації, зможемо публічно розповісти про всі пригоди і халепи які були на нашому шляху Ярослав Григорович Olexiy Romanov Камаль Иманов Viktor Tertychnyi Armen Akopian Артур Оганесян Dexin Hu… ой, оце відмічаю їх усіх, і згадалося що в фонді і в ДФТГ працюють вірмени, грузини, азербайджанці, євреї та навіть китаєць. І що саме цікаве, вони з 25 лютого самі прийшли до нас і виявили бажання допомогти і стати на захист міста. Любов Володимирівна, їм всім як і мені пакувати речі і виїжджати?

Публічно заявляю до Міністерство внутрішніх справ та Служба безпеки України про вчинення службовою особою, Майбородою Любов Володимирівною, умисних дій, спрямованих на розпалювання національної, регіональної, етнічної ворожнечі та ненависті, що є прямим порушенням ч.1 та ч.2 ст. 161 кримінального кодексу України.

Звертаюсь до міскього голови Анатолій Бондаренко та до голови Політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ» Ігор Палиця дати оцінку діям та висловлюванням службової особи Черкаської міської ради та депутатки Черкаської міської ради від Вашої політичної сили Майбороди Любов Володимирівни.

В своїй позовній заяві вимагатиму покарати Любов Володимирівну штрафом у розмірі 417 582 грн., що дорівнює 333-ом НДМГ для кримінальних правопорушень та позбавити права Майбороду Любов Володимирівну обіймати посади чи займатися політичною діяльністю на строк у три роки. Кошти у сумі 417 582 грн. прошу перерахувати на рахунок Збройних Сил України.

Люба Володимириівна, від нацизму до рашизму – одна зупинка…

P.S. у фото що я додав до цього посту є прихований сенс, якщо зрозумієте – все буде по іншому.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version