НовиниКриміналЗа вбивство депутата у Черкасах його кум отримав 3...

За вбивство депутата у Черкасах його кум отримав 3 роки в’язниці

-

- Advertisment -

За вбивство авторитетного депутата Черкаської обласної ради від партії «Батьківщина» Сергія Гури його бізнес-партнер, охоронець і кум отримав 3 роки і 6 місяців в’язниці. Таким є рішення Соснівського районного суду м. Черкаси.

Нагадаємо, що Сергію Гуру вбили в його офісі по вулиці Хрещатик 24 травня 2018 року. Вбивцею виявився його бізнес-партнер, у минулому охоронець і кум – Микола Гончар. Його затримали в той же день і помістили під варту, де він перебував до липня 2021 року.

На фото – Сергій Гура

Спершу Миколу Гончара звинувачували по статті 115 – навмисне вбивство, але під час засідання суду перекваліфікували на статтю 166 Кримінального Кодексу України (Умисне вбивство, вчинене в стані сильного душевного хвилювання)

Конфлікт між Сергієм Гурою та Миколою Гончаром стався на тлі їхніх бізнес-інтересів. Гончар керував частиною рибного бізнесу депутата. Виходячи із рішення суду, то Гура висловлював невдоволення діяльністю свого колишнього охоронця, мовляв, той не слідкує за роботою бригад, заготівельних цехів, грошових надходжень. Він постійно погрожував Гончару, знущався з нього.

Це і стало основною причиною, чому суд змінив статтю. Мовляв, Гончар здійснив вбивство, будучи сильно схвильованим.

Під час слідства Гончар розповів деякі моторошні подробиці із життя Сергія Гури, які стосувалися вбивства його дружини. Він навіть показав слідчим, де було заховане тіло. Воно пролежало в землі 15 років тому.

Враховуючи, що з 3 років і 6 місяців, Гончар вже відсидів 3 роки та 2 місяці в СІЗо, йому залишилося «досидіти» лише 4 місяці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x