НовиниКриміналВбивство Гури: нові деталі гучного злочину

Вбивство Гури: нові деталі гучного злочину

-

- Advertisment -

Ймовірний вбивця депутата обласної ради Сергія Гури Микола Гончар може навіть не потрапити до в’язниці. 19 жовтня Соснівський районний суд Черкас змінив йому міру запобіжного заходу. Тепер він під нічним домашнім арештом. Хоча прокуратура вимагала домашній арешт на цілу добу.

За повідомленням сайт «Кропива» у обвинуваченого діагностували гепатит С. Це і стало вирішальним аргументом щодо звільнення його з СІЗО і триманням під нічним домашнім арештом.

25 травня 2018 року депутат обласної ради від партії «Батьківщина» Сергій Гура був вбитий у своєму офісі в центрі Черкас по вулиці Хрещатик. Разом із ним у приміщенні перебував його колишній водій і кум Микола Гончар. Поліція звинуватила його у тому, що саме він здійснив фатальні постріли у груди та голову Гури.

Понад три роки – із червня 2018 року по липень 2021 року – Микола Гончар перебував у Черкаському СІЗО. За цей час він встиг повідомити правоохоронців про вбивство першої дружини Гури, яке сталося у 2003 році. Саме тоді, за словами Гончара, він приїхав до будинку майбутнього депутата і після вбивства дружини допомагав приховати злочин. Він показав місце захоронення жінки. Ухвалою Черкаського районного суду у грудні 2019 року Гончара було звільнено від кримінальної відповідальності у зв`язку із закінченням строків давності.

За інсайдерською інформацією,  нині адвокати Гончара намагаються змінити кваліфікацію звинувачення із навмисного вбивства на умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони. Мовляв, обвинувачений вистрелив у Гуру, коли той спробував на нього напасти, а зброя була не його, а покійного. Санкції статті про перевищення самооборони передбачають три роки обмеження волі. Власне, Гончар уже свої три роки в СІЗО відсидів, які можуть бути зараховані судом, як основний термін ув’язнення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Сергій Гура: чим жив загиблий політик

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x