додому Новини За оренду "дачі Андреєва" підприємець платитиме 44 тис. грн у місяць

За оренду "дачі Андреєва" підприємець платитиме 44 тис. грн у місяць

0

Так звану "дачу Андреєва" передали в оренду. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі Черкаської обласної ради.

Засідання конкурсної комісії відбулася минулого тижня, 15 квітня. За результатами комплекс будівель за адресою вул. Мендєлєєва, 4 (так звана "дача Андреєва") загальною площею 626,9 м² вирішили віддати в оренду на 5 років.

Нагадаємо, що рішенням обласної ради від 21 січня цього року надано дозвіл обласному КП "Готельний комплекс "Дніпро" на передавання в оренду цього комплексу.

Згідно з умовами конкурсу, стартовий розмір оренди визначено у сумі 40 751 тис. грн на місяць.

За інформацією членів комісії, надійшли пропозиції від двох приватних підприємств та одного товариства з обмеженою відповідальністю. Після розгляду пропозицій потенційних орендарів, матеріали і пропозиції одного із претендентів виявилися такими, що не відповідають умовам конкурсу, про що його було повідомлено на початку засідання комісії.

Між двома іншими, після узгодження суми оренди, визначився переможець. Ним стало ПП "Міськбуд-плюс", що запропонував ставку по оренді у сумі 44 500 тис. грн на місяць.

Колишня дача першої особи області була збудована в 50-их роках. Тривалий час будинок і прилегла територія не використовувалися. За часів губернаторства Вадима Льошенка "дачу Андрєєва" здали в оренду ПП "Гостинний двір". Однак в часи губернаторства Сергія Тулуба договір розірвали.

Нагадаємо, що після Революції Гідності до "дачі Андрєєва" була прискіплива увага громадськості. Неодноразово обласні чиновники заявляли, що висталять будівлю з прилеглою територією на аукціон.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version