НовиниЧеркащинаЗа неправильне паркування у Золотоноші водії заплатили майже 25...

За неправильне паркування у Золотоноші водії заплатили майже 25 тисяч гривень

-

- Advertisment -

За липень-серпень 2020 року у Золотоноші інспектори з паркування виявили 174 порушення та винесли 132 постанови на загальну суму 47 430 гривень.

Дехто з водіїв обмежився усним попередженням. До їх числа відносяться кермувальники, які не залишали авто, а з розумінням реагували на зауваження інспектора та відразу виїжджали із зони дії дорожнього знаку. Але інформацію про порушення посадовці зберігають: на випадок повторної вини водія зауваженням він уже не відбудеться, повідомляє Золотоноша.city.

За словами завідувача сектору інспекції з паркування Олександра Городинця, до міського бюджету надійшло 24 997 гривень 50 копійок. Є частина постанов, за якими ще не витік термін сплати штрафу. 25 документів направлені до державної виконавчої служби для примусового стягнення коштів на загальну суму 18 тисяч 360 гривень. До 4 вересня по двох з них порушники вже сплатили необхідну суму штрафів. Решта справ – на розгляді у державній виконавчій службі.

Лише протягом серпня сектор виявив 69 правопорушень у сфері зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів, виніс 48 постанов на загальну суму 17 085 гривень. До 1 вересня добровільно було виконано 19 постанов на суму 5 100 гривень. Одна справа буда закрита на підставі ч. 1 ст. 247 КУпАП, ще 9 осіб отримали усні попередження.

Один порушник звернувся до міськвиконкому із заявою на оскарження постанови

«Грубих порушень правил дорожнього руху, приміром, залишили автомобіль, припаркували його на автобусній зупинці чи в місцях, що перешкоджають руху транспорту, помітно поменшало, – підсумовує Олександр Городинець. – Найпроблемнішими у місті залишаються зупинки «Статистика» та «Дитячий світ». Там встановлені усі необхідні дорожні знаки, нанесена розмітка, але водії однак скоюють порушення».

Як повідомляв сайт vikka.ua, через ІТП на «Черкаситеплокомуненерго» подали до суду.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x