НовиниЧеркасиЗа «договорняк» на тендері оштрафували фірму з Черкас

За «договорняк» на тендері оштрафували фірму з Черкас

-

- Advertisment -

Черкаська фірма має заплатити штраф за «договорняк», який вона зробила разом із підприємцем під час тендеру. Міська влада Черкас оголосила аукціон на закупівлю гігієнічних засобів.  Сума тендеру сягала 2,2 млн грн.  Антимонопольний комітет викрив змову підприємців, інформує сайт Північно міжобласного територіального відділення.

«Північне міжобласне ТВ АМКУ викрило змову між ПП «Захід-Монтажбуд» (попередня назва ПП «Лісовий Край») та ФОП Ткаченко С.М. під час участі у процедурах із закупівель гігієнічних засобів», – йдеться у повідомленні.

20 квітня Адміністративна колегія Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України прийняла рішення, яким дії ПП «Захід-Монтажбуд» (попередня назва – ПП «Лісовий Край») та ФОП Ткаченка С.М. визнано порушенням Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів.

Згідно з рішенням на ПП «Захід-Монтажбуд» накладено штраф на загальну суму 272 000 грн.

ФОП Ткаченко С.М. припинив свою діяльність у ході розгляду справи.

Директором ПП «Захід Монтажбуд» є Вячеслав Бойко. Раніше фірма називалася ПП “Лісовий край”. Засновники і назва були змінені у 2021 році.

ФОП Ткаченко С.М неодноразово був помічений в “договорняках”.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Антимонопольний комітет викрив змову підприємців під час їхньої участі у процедурі із закупівлі дитячих речей першої необхідності при народженні дитини. Цю закупівлю проводив Департамент соціальної політики Черкаської міської ради. Очікувана вартість закупівлі складала 375 тис грн
  • Новим секретарем і виконуючим обов’язки очільника громади обрано Олега Кошового. Таке рішення прийняли депутати на сесії Шполянської міської ради.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Поліція посилила патрулювання на вулицях Черкас

З метою забезпечення публічної безпеки та правопорядку на вулицях збільшено кількість піших нарядів та автопатрулів поліції. Про це пишуть...

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x