НовиниКриміналУ Черкасах упіймали підприємців, які змовилися на тендері: хто...

У Черкасах упіймали підприємців, які змовилися на тендері: хто вони

-

- Advertisment -

Антимонопольний комітет викрив змову підприємців під час їхньої участі у процедурі із закупівлі дитячих речей першої необхідності при народженні дитини. Цю закупівлю проводив Департамент соціальної політики Черкаської міської ради. Очікувана вартість закупівлі складала 375 тис грн. Про це інформує пресслужба АМКУ.

Мова йде про два ФОПи – ФОП Ткаченко С.М та ФОП Назаренко В.А. За даними АМКУ, «вказані суб’єкти господарювання узгодили між собою умови участі у процедурі закупівлі, внаслідок чого конкуренцію між ними було усунуто, а результати торгів – спотворено».

6 квітня 2023 року Адміністративна колегія Відділення прийняла рішення, яким визнала дії ФОП Ткаченка С.М. та ФОП Назаренко В.А. порушенням Закону України «Про захист економічної конкуренції» у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

У зв’язку з тим, що ФОП Ткаченко С.М. припинив свою підприємницьку діяльність у березні 2023 року, накласти штраф на нього неможливо. Однак у разі відновлення ним діяльності, відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» ФОП Ткаченко С.М. не зможе приймати участь у публічних закупівлях. 

Нагадаємо, що речі  першої необхідності входили до так званого пакунку малюка, який свого часу роздавала міська влада родинам, які народили немовлят.  Водночас із цього року Анатолій Бондаренко, міський голова Черкас, ініціював замість бебі-боксів вручати 25 тис. грн.

Читайте також на сайті vikka.ua

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x