додому Новини Черкаси Юні черкаські баскетболістки вийшли у півфінал ВЮБЛ

Юні черкаські баскетболістки вийшли у півфінал ВЮБЛ

0

У Черкасах стартував фінальний тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України серед дівчат 2006-го року народження. На паркеті ПС «Будівельник» точилися чвертьфінальні поєдинки. Вихованки баскетбольної школи Михайла Бродського, дівчата з «Венето-Черкаси-06» здобули переконливу перемогу і вийшли до півфіналу.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Підопічні Олени Фатнєвої з позиції сили розпочали цей матч. Дівчата були ретельно налаштованими на гру, тому вже в дебюті гри відірвалися спочатку на шість очок – 11:5, а згодом отримали і двозначне лідерство. Команда добре тримала суперниць у захисті і розганяла швидкі атаки, які завершували з під-кошика Діана Зелик та Анастасія Любенська.

Також на старті досить потужно відпрацювала Аріна Фатнєва, яка у першій половині оформила шість перехоплень.

У другій половині ситуація кардинально не змінилася. Черкаські дівчата тримали свою перевагу, що дозволило тренерці команди задіяти у матчі більшість гравчинь. Так, ігровий час отримали всі баскетболістки із заявки. Черкащанки продовжували нарощувати свою перевагу і в підсумку здобули перемогу із розгромним рахунком – 97:55.

Таким чином, сьогодні, 20 квітня, «Венето-Черкаси-06» у півфіналі ВЮБЛ зіграють проти СДЮСШОР-5 (Дніпро). Початок гри о 15:30. Приходьте на матч.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» готуються до двох складних матчів на виїзді.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version