додому Новини Кримінал У момент трагедії тренер був відсутній: подробиці нещасного випадку у черкаській гімназії...

У момент трагедії тренер був відсутній: подробиці нещасного випадку у черкаській гімназії (Відео)

0

Поранення у голову 14-річний хлопець отримав тоді, коли тренер-викладач вийшов із приміщення тиру.

Це з’ясували правоохоронці під час розмови із тренером. Відео опублікувала у Facebook пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Також викладач зауважив: коли він виходив із приміщення, підліток сидів на лавці. Коли повернувся – хлопець лежав на підлозі біля неї, а поряд знаходилась зброя, яка до трагедії була на столику.

Усі обставини події з’ясовують правоохоронці. Речові докази з місця події поліцейські вилучили та відправили на відповідні експертизи.

Нагадаємо, нещасний випадок стався увечері 19 квітня. Дев’ятикласник отримав кульове поранення в голову у тирі КДЮСШ №2, що знаходиться у приміщенні 9-ї гімназії. Постраждалого хлопця медики швидкої у важкому стані доставили до Черкаської обласної дитячої лікарні.

Тренера затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами), ч. 1 ст. 264 (Недбале зберігання вогнепальної зброї і бойових припасів) Кримінального кодексу України.

Слідство за даним фактом триває.

Як повідомляв сайт vikka.ua постраждалого хлопця прооперували, наразі він у важкому стані.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version