НовиниЯкщо вибори зірвуть, Одарич виграє нові з відривом у...

Якщо вибори зірвуть, Одарич виграє нові з відривом у 50 % – експерт

-

- Advertisment -

Тактика опонентів лідера мерських перегонів Сергія Одарича зводиться до того, що суму своїх власних порушень вони прагнуть зробити великим порушенням самого Одарича під час виборів. Про це заявив у коментарі сайту "Про все" політичний експерт Володимир Цибулько.

– Це нагадує ситуацію в Одесі, де є серйозні підстави вважати, що результат виборів був спотворений – бо надто швидко тамтешня міськрада прийняла присягу Труханова. А у Черкасах, розрив між конкурентами настільки відчутний і рівень підтримки громади такий, що саму громаду навряд чи вдасться переконати у тому, що Одарич програв. Тож нині йде гра на тому, щоби переконати тих, хто голосував за Одарича у тому, що він сфальшував вибори, – вважає політолог.

На його думку, зараз в опонентів визріває "колективний план".

– І джерела цього колективного плану та основні його гравці – це ті, хто минулого року голосували за його відставку, а потім узялися за дерибан черкаських земель. Тому страх опонентів Одарича полягає у тому, що він не дасть їм надалі використовувати місто на свій розсуд. Тому розігрується цей сценарій, –впевнений Цибулько. – Чим він може закінчитися? Якщо вибори будуть остаточно зірвані і оголошені нові – гадаю, Одарич має усі шанси виграти із відривом від свого найближчого конкурента відсотків так у 50.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Неподалік Черкас у ДТП загинули мотоцикліст і його пасажир

На Черкащині в селі Червона Слобода сталася смертельна аварія. Загинули водій мотоцикла та його пасажир. Слідчі відкрили кримінальне провадження....

На Черкащині оголосили конкурс на 20 приміських автобусних маршрутів (ПЕРЕЛІК)

Черкаська обласна військова адміністрація оголосила конкурс на 20 приміських автобусних маршрутів. Вони охоплюють міста і села всіх чотирьох районів...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x