НовиниЧеркасиУкласти декларацію або відвідувати спортзал: у Черкасах запрацювала «Добра...

Укласти декларацію або відвідувати спортзал: у Черкасах запрацювала «Добра клініка» (ВІДЕО) 

-

- Advertisment -

У Черкасах запрацювала «Добра клініка». Тут можна отримати консультацію лікаря, здати аналізи, пройти обстеження. Широко представлені послуги з реабілітації. Інформує власкор ВІККА

Черкасець Дмитро зізнається: мав проблеми зі спиною. Коли біль у попереку почав посилюватися, звернувся у «Добру клініку». На тренування ходить кілька разів на тиждень протягом місяця. 

ДМИТРО, ПАЦІЄНТ 

Перший тиждень я не відчував ніяких результатів. Але з другого тижня я відчув, що біль стає менша. Мені все подобається.

Із Дмитром працює реабілітолог Олексій. Пояснює: у пацієнта грижа у поперековому відділі. Із подібними проблемами зазвичай приходять після 35 років. У такій ситуації важливі регулярне виконання фізичних вправ під контролем спеціаліста. 

ОЛЕКСІЙ ТАРАНЕНКО, РЕАБІЛІТОЛОГ 

Чому важливо займатися з фахівцем, тому що фахівець знається на цих вправах, він вчився, а коли ти сам займаєшся, ти не розумієш, як правильно робити і так виникають травми. 

У спортивному залі клініки також займаються з дітьми. Тренерка Вікторія відзначає: у шкільному віці постава і хребет ще формуються. Тому ліквідувати певні проблеми або запобігти їхньому розвитку легше у дитинстві. В цьому допоможуть вправи для укріплення м’язів пресу і спини. 

ВІКТОРІЯ КОСТЕНКО, ТРЕНЕРКА 

Сколіоз, ввігнута грудна клітина. Половину заняття ми займаємося на тренажерах, половину ми переходимо на гімнастику з використанням предметів таких як гімнастична палиця, все що ви тут бачите, ми використовуємо для ЛФК.

У «добрій клініці» доступний широкий спектр послуг з реабілітації. Тут лікують сколіоз і плоскостопість у дітей. Як дорослим, так і дітям допомагають скорегувати вагу тіла. У цьому сприяє ціла команда спеціалістів, серед яких вертебрологи, кардіологи, ревматологи, дитячі масажисти. А головне — тут можна укласти декларацію з сімейним лікарем. 

добра клініка черкаси

ОЛЕНА ГУРАЛЬ, ДИРЕКТОРКА «ДОБРОЇ КЛІНІКИ» 

Починаючи від дитячого педіатра, з яким ви можете заключити декларацію і безкоштовно обслуговуватися у приватній клініці, так як і в державній. Також у нас є терапевт, який заключає декларації, неврологи, ендокринологи, дитячі гастроентерологи, великий спектр УЗД-досліджень.

добра клініка черкаси

За один візит до клініки можна відвідати кількох профільних лікарів, здати аналізи і пройти УЗД-обстеження. Також доступна послуга виїзду медика додому. Вдома можливо провести лікарський огляд і забір необхідних матеріалів для аналізів. За потреби, команда «Доброї клініки» готова допомагати комплексно. 

ОЛЕНА ГУРАЛЬ, ДИРЕКТОРКА «ДОБРОЇ КЛІНІКИ» 

Ми можемо провести повний супровід, у разі потреби ми можемо підключити спеціалістів із Києва і провести їм діагностику по телемедицині.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x