НовиниЧеркасиЯкі пляжі в Черкасах готові до сезону, а які...

Які пляжі в Черкасах готові до сезону, а які – ні

-

- Advertisment -

У Черкасах усі три комунальні пляжі готові до експлуатації. Такими є результати комплексної перевірки, яку провели представники департаменту житлово-комунального комплексу, управління інспектування та КП «Благоустрій» Черкаської міської ради, міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області, комунальної аварійно-рятувальної служби та державної служби з питань надзвичайних ситуацій, інформує пресслужба Черкаської міської ради.

“На всіх пляжах обстежено річкове дно, проведено експертизу ґрунту й води, працівники КП «Благоустрій» відремонтували й пофарбували навіси, лавочки й шезлонги, відновили пішохідні доріжки, прочистили пісок від торішнього очерету й зламаного  гілля, регулярно косять траву на прилеглій території та проводять озеленення», – розповіли в КП «Благоустрій».

Це пляжі Соснівський-1 (навпроти парку «Сосновий бір»), Казбетський та Митницький. На Дахнівському пляжі триває реконструкція.

Що стосується приватних пляжів – у найкращому стані ТОВ «Берег-2007» (знаний як «Бочка»), власники якого мають найближчим часом надати комісії висновки про лабораторні дослідження річкової води. Приватні території «Камбуз», «Рів’єра» й «Живчик» – поки не готові до функціонування. Для початку роботи вони мають зробити аналізи річкової води, облагородити територію, зробити рекультивацію, прибрати сміття.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x