додому Новини "Якби не поручень, мама б вилетіла в лобове скло": донька постраждалої в...

"Якби не поручень, мама б вилетіла в лобове скло": донька постраждалої в маршрутці жінки розповіла деталі аварії

0

16 березня на перехресті по проспекту Хіміків сталася аварія, під час якої постраждала 55-річна жінка, яка була в середині маршрутки. Про деталі пригоди у соцмережі написала її донька.

"Хочу оприлюднити одну новину, щоб не закрили справу. 16.03.2015 о 13.00 трапилася ДТП на світлофорі по проспекту Хіміків. Я з мамою зайшли в 24 маршрутку, сидячих місць не було, ми стояли одні на весь салон біля задніх дверей і трималися міцно за поручні. Маршрутка їхала швидко, раптом сталося дуже різке гальмування, під час якого моя мама відірвалась від поручнів. Вона з усією силою полетіла головою до водія, і якби не поручень біля водія, то вона вилетіла б у лобове скло, ривок був такої сили, що у неї на сумці навіть ручки обірвались", – пише Тетяна Пляченко.

Донька розповідає, що у той час, коли вона кричала про допомогу, а її мама лежала на проході в маршрутці, люди сиділи і обурювалися, що не можуть їхати,бо потерпіла їх затримує.

"Водій навіть не зміг викликати швидку, я сама викликала, і ДАІ приїхало. Зараз моя мама перебувати в лікарні, у неї струс головного мозку, гематома на півголови та забій ключиці. Я дуже хочу домогтися справедливості, щоб не закрили справу, тому, що вже звучали фрази: "Ви нічого не доб’єтесь", – пише жінка.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version