додому Новини Кончина звільнили з прокуратури

Кончина звільнили з прокуратури

0

Максима Кончина звільнили з посади заступника прокурора Черкаської області. Із 3 березня він більше не працює в обласній прокуратурі.

Про це кореспонденту vikka.ua повідомила прес-секретар Черкаської обласної прокуратури Вікторія Скорикова.

Кончина звільнили наказом Генерального прокурора України із займаної посади у зв’язку з виходом на пенсію за власним бажанням.

В органах прокуратури він працював з травня 2000 року. Свою трудову діяльність розпочав на посадах виконувача обов’язків старшого слідчого та старшого слідчого прокуратури Соснівського району м. Черкаси.

У подальшому працював старшим помічником прокурора Соснівського району м. Черкаси, прокурором відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ слідчими органів прокуратури управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури Черкаської області, заступником прокурора Соснівського району м. Черкаси.

З жовтня 2004 по квітень 2014 року очолював Смілянську міжрайонну прокуратуру.

На посаду заступника прокурора Черкаської області Кончина призначив в. о. Генерального прокурора України Олег Махніцький 3 квітня 2014 року.

Нагадаємо, вчора міська рада вшосте не проголосувала за надання земельних ділянок у власність та в оренду колишньому заступнику прокурора Черкаської області Максиму Кончину.

Як повідомляла vikka.ua раніше, в кінці минулого року черкаські активісти навідалися до прокурорського житла, що розташоване в районі Соснівки. Вони були вражені маєтком тодішнього прокурора.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version