додому Новини Черкащина Як зміниться Черкаська обласна лікарня розповів її новий керівник Віталій Шило

Як зміниться Черкаська обласна лікарня розповів її новий керівник Віталій Шило

0

Головний лікар Черкаської обласної лікарні Віталій Шило розповів про плани, які сподівається втілити на новій посаді. Серед цих планів, зокрема, реконструкція приміщень закладу.

Які новації чекають на заклад розповів новопризначений керівник головної лікарні області під час запису програми «Актуальна розмова». Віталій Шило зазначив, що серед його першочергових завдань – оновлення корпусів лікарні.

«Запланована капітальна реконструкція всіх корпусів лікарні. Це утеплення, створення інфекційного відділення чи інфекційної лікарні, побудова готелю-гуртожитку. На сьогодні дев’ятиповерховий корпус утеплений, вікна там замінені. До кінця року буде проведене утеплення у семиповерховому корпусі, також там замінять вікна. Розроблена проектна документація також на ремонт триповерхового корпусу» – розповідає Віталій Шило.

Також, за його словами, у лікарні подбають про забезпечення санвузлами кожної великої палати.

У програмі «Актуальна розмова» Віталій Шило говорив і на інші актуальні теми: впровадження хірургії одного дня, забезпеченість кадрами, розвиток трансплантології та конкуренція з іншими медзакладами.

Програма «Актуальна розмова» вийде в ефір телеканалу «ВІККА» сьогодні, 1 грудня, о 19.20. Також перегляд буде доступний у прямому ефірі на сайті vikka.ua та у записі – на каналі ВІККА в Ютуб.

Як повідомляла раніше vikka.ua, черкаський травматолог отримав державну нагороду від Зеленського

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version