НовиниЧеркащинаЯк з моркви приготувати апетитний гарнір: елементарний рецепт

Як з моркви приготувати апетитний гарнір: елементарний рецепт

- Advertisment -

Морква – цінний продукт, який фахівці рекомендують їсти всім, особливо дітям. З неї часто готують пироги, торти, котлети, відбивні, а також додають практично у всі супи, каші та салати.

Рецепт апетитного гарніру з моркви, який підійде до будь-якої страви.

 

Інгредієнти:

  • морква – 300 г
  • овочевий або курячий бульйон – 150 мл
  • вершкове масло – 2 ст. л.
  • цукор – 1 ч. л.
  • чорний перець та сіль – за смаком

Спосіб приготування:

1. Моркву поріжте кружальцями.

2. Нагрійте бульйон, додайте цукор, сіль, перець та вершкове масло, грійте, доки масло не розтане.

3. Опісля влийте бульйон та доведіть до кипіння на сильному вогні, киньте моркву та накрийте кришкою й готуйте ще 30 хвилин. За цей час ця рідина перетвориться на глазур, а морква стане м’якою.

4. Помийте та дрібно наріжте петрушку.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Робота в Смілі: підприємство готове плати до 26 тис грн і брати початківців

Підприємство ТОВ «Олекса Груп» у Смілі запрошує на роботу швачок. Пропонується стабільна робота на сучасному обладнанні та чесна оплата...

Фінал дощового періоду і початок літа прогнозують на Черкащині

Тривалий дощовий період у Черкаській області наближається до завершення. Вже цьго тижня погода набуде більш літнього характеру. Повідомляють в...

Цікаве:

Компенсація тим, хто надав житло переселенцям: як працює програма «Прихисток»

Програма «Прихисток» передбачає надання компенсації за безоплатне забезпечення  тимчасовим...

Чи вплинуть весняні заморозки на урожай на Черкащині – коментар агронома

Нестабільна весняна погода внесла свої корективи в плани аграріїв...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас