Online TV
КориснеЯк з моркви приготувати апетитний гарнір: елементарний рецепт

Як з моркви приготувати апетитний гарнір: елементарний рецепт

Морква – цінний продукт, який фахівці рекомендують їсти всім, особливо дітям. З неї часто готують пироги, торти, котлети, відбивні, а також додають практично у всі супи, каші та салати.

Рецепт апетитного гарніру з моркви, який підійде до будь-якої страви.

 

Інгредієнти:

  • морква – 300 г
  • овочевий або курячий бульйон – 150 мл
  • вершкове масло – 2 ст. л.
  • цукор – 1 ч. л.
  • чорний перець та сіль – за смаком

Спосіб приготування:

1. Моркву поріжте кружальцями.

2. Нагрійте бульйон, додайте цукор, сіль, перець та вершкове масло, грійте, доки масло не розтане.

3. Опісля влийте бульйон та доведіть до кипіння на сильному вогні, киньте моркву та накрийте кришкою й готуйте ще 30 хвилин. За цей час ця рідина перетвориться на глазур, а морква стане м’якою.

4. Помийте та дрібно наріжте петрушку.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

У ДТП на Уманщині загинув чоловік, — поліція Черкаської області

6 грудня неподалік села Паланка, Уманського району, зіткнулися легковий автомобіль та вантажівка. Поліція відкрила кримінальне провадження.  Попередньо, 29-річний водій автомобіля...

На Черкащині стартував бюджетний марафон: перша громада вже ухвалила кошторис на 2026 рік

На Черкащині офіційно розпочався процес затвердження місцевих бюджетів на 2026 рік. Першою в області свій фінансовий документ ухвалила Городищенська...

Цікаве:

П’ять сортів картоплі, що “провалили” сезон-2025 у центральних областях: результати дегустації

Не всі сорти картоплі демонструють гарну врожайність, багато з...

День Святого Миколая: традиції, прикмети та народні вірування

Головною традицією свята є залишати чобітки чи шкарпетки під...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

Підключення до трансляції ВІККА...
Перевірка доступності потоку

Трансляція недоступна

Наразі пряма трансляція не ведеться. Спробуйте пізніше.

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x