НовиниЧеркащинаЯк у Києві: у золотоніських маршрутках зросте вартість проїзду

Як у Києві: у золотоніських маршрутках зросте вартість проїзду

-

- Advertisment -

Вартість проїзду в громадському транспорті Золотоноші підвищили до 10 гривень. Про це повідомили на сайті Золотоніської міськради.

Досі квиток коштував 7 гривень, та місцевий перевізник пропонував підвищити вартість проїзду. Днями ж відбулися анонсовані громадські слухання щодо збільшення тарифів. На зібрання прийшло 5 осіб.

Перевезенням у Золотоноші займається єдине підприємство – ПрАТ «Золотоніське АТП 17112», що обслуговує 5 маршрутів містом.

– Підприємство подало свої розрахунки на новий тариф, згідно з якими ціна на квиток має коштувати 12 грн 65 коп. Ми місяць вели переговори, шукали шляхи зниження ціни. Провівши останні розрахунки, затвердили тариф у 10 гривень. Нові ціни почнуть діяти з 1 лютого, – розповіла начальниця відділу прогнозування та розвитку громади Вікторія Остроглазова.

Пані Вікторія зазначилп, що в Золотоноші зберегли пільгові перевезення. У багатьох тотожних містах таких безкоштовних поїздок уже немає.

За словами директора підприємства-перевізника Петра Малишка, збільшення тарифу пов’язане із ростом цін на паливно-мастильні матеріали, енергоносії та обслуговування транспорту.

У присутніх містян виникло питання стосовно перевезення дітей. Торік для учнів 1–4 класів діяла знижка на проїзд 50%. За словами Вікторії Остроглазової, цьогоріч школярі теж зможуть скористатися пільгою. Проїзні квитки для дітей батьки зможуть оформити на підприємстві перевізника.

Читайте також: У Золотоноші оштрафували чоловіка, який вигорнув на зупинку сніг.

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x