НовиниЧеркащинаУ Золотоноші оштрафували чоловіка, який вигорнув на зупинку сніг

У Золотоноші оштрафували чоловіка, який вигорнув на зупинку сніг

-

- Advertisment -

У Золотоноші чоловік закидав снігом громадську зупинку, наводячи лад навколо магазину, й отримав штраф. Про це пише видання «Золотоноша.City».

Справу розглянули 14 січня на засіданні адміністративної комісії Золотоніської міськради.

Ішлося про недобросовісність працівника магазину «Квіти», що розташований поряд із автостанцією. О 6-й годині ранку чоловік прибирав сніг із тротуару і згорнув його на проїжджу частину, що є «кишенею» для зупинки громадського транспорту.

Муніципальні інспектори управління ЖКГ зробили продавцеві зауваження і попросили прибрати сніг, та «відповідь була неадекватною». Мовляв, той сніг нагорнула комунальна техніка, тож нехай відгортає вдруге.

«Окрім міських вулиць, прогортати треба ще й сільські дороги громади. Навіть якщо на центральні магістралі Золотоноші техніка зайде вдруге, то пройде не одна година. А за цей час відправиться не один автобус, і людям доведеться брести через снігову кашу. До того ж, маневрувати доведеться і водіям», – ці пояснення службовців чоловік слухати не хотів.

На продавця склали протокол відповідно до статті 152 Адмінкодексу України. На засіданні комісії ухвалили рішення про мінімальне стягнення з порушника.

Нагадаємо, за складання й вивезення снігу в невстановлені місця або вивезення разом зі снігом сміття та інших відходів передбачене покарання – прибирання засміченої території та штраф: на громадян – від 340 до 1360 грн, на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 до 1700 грн.

Читайте також: У Черкасах встановили місця для складання снігу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x