НовиниЧеркащинаХристинівські поліцейські продовжують допомагати ЗСУ

Христинівські поліцейські продовжують допомагати ЗСУ

-

- Advertisment -

Правоохоронці відправили на фронт бензопилу, акумуляторний шурупокрут та електричний кабель, що просили військові 54 бригади імені гетьмана Івана Мазепи. Про це повідомляє поліція Черкаської області.

Правоохоронці постійно підтримують зв’язок із військовослужбовцями 54 бригади імені гетьмана Івана Мазепи та питають, що їм потрібно. Однією з нагальних потреб стали бензопила, акумуляторний шурупокрут та електричний кабель. Співробітники відділу поліцейської діяльності №3 міста Христинівки швидко організувалися та купили необхідні речі.

“Раніше ми й не розуміли наскільки поліція близька до людей. Втім, друзі пізнаються в біді та проблемах. Тепер ми точно знаємо, що в Христинівці у нас є товариші, які зажди запитають про потреби та дотримаються свого слова. Ми бачимо результат їхньої допомоги — вона завжди вчасна. За що ми щиро вдячні поліцейським”, — каже військовий 54 бригади імені Івана Мазепи Євгеній.

“Так ми виявляємо нашу незламність і здатність підставити своє плече один одному в нелегкі часи. Адже кожен із нас розуміє, що працюємо ми на нашу спільну перемогу. Кожен на своєму фронті. В тісній взаємодії та комунікації”, — зазначив начальник відділу Юрій Ковальов.

Читайте також:

1000 продуктових наборів, дві тонни питної води та товари першої необхідності. До Херсона з Черкас вирушила колона з 11-ти бусів, а в них – п’ятнадцять тонн допомоги від черкащан. Акцію «Черкаси для Херсона» активісти організували за підтримки корпусу сухопутних військ ЗСУ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x