НовиниЧеркащинаХолодний Яр три дні поспіль запалював "Фестиваль нескореної нації"...

Холодний Яр три дні поспіль запалював "Фестиваль нескореної нації" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Патріотично та драйвово. Три дні поспіль, з 6 по 8 липня, у селі Грушківка, що на Кам’янщині, вже вчетверте проходив "Фестиваль нескореної нації "Холодний яр". Подія зібрала близько 7 тисяч відвідувачів з усієї країни та різних куточків світу. Побували в Холодному яру й кореспонденти vikka.ua.

Аби відвідати сакральні холодноярські місцини, деяким учасникам фесту довелось подолати не одну сотню, а то й тисячу кілометрів. Адже цьогоріч географія події виявилась особливо широкою: окрім гостей з різних куточків України, були фестивальники з США, Іспанії, Австралії та Канади.

Щодень фесту організатори намагались зробити насиченим та пізнавальним: піші та велосипедні екскурсії, квести, гутірки, ярмарок майстрів,майстер-класи для малечі та дорослих, турніри та спортивні змагання та багато інших розваг. Кожен відвідувач мав змогу не лише відпочити, а з головою поринути в безсмертну історію Холодноярщини та нескоренної української нації. А ще – особисто поспілкуватись з письменниками, краєзнавцями, героями АТО.

Музичну сцену "Холодного Яру" у в різні дні запалювали найдрайвовіші виконавці: Motanka, От Вінта!, Dj Tapolsky, КораЛЛі, Чумацький шлях, Тінь Сонця, MniShek, Гуляйгород GG, КАРНА, Кому вниз.

Головна ж мета дійства – благодійна: збір коштів на потреби учасників воєнних дій, захисників України. Цього разу – на придбання тренажера для лікування опорно-рухового апарату в реабілітаційний центр Кузьміних.

Долучитись до благородної справи міг кожен, на різних локаціях фесту стояли скриньки для грошей. Спільними зусиллями холодноярців вдалось зібрати 61600 грн. Кошти засновникам реабілітаційного центру прямо на сцені передала голова оргкомітету фестивалю Зоя Бойченко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Черкасах пройшов велопробіг.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасців запрошують долучитися до акції “Подаруй паску воїну”

Відділ соціального служіння Православної церкви України Черкаської єпархії запрошує всіх охочих долучитися до благодійної акції "Подаруй паску воїну", яка...

У Черкасах народилося 30 немовлят за тиждень

За минулий тиждень у Черкасах народилося 30 немовлят. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради. Серед новонароджених 18 дівчаток та...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x