додому Новини Кримінал Хлопець, який побив військового на Черкащині, вибачався перед ним на колінах

Хлопець, який побив військового на Черкащині, вибачався перед ним на колінах

0

Хлопця, який побив військового на зупинці в селі Шрамківка, Золотоніського району, вибачився перед ним… на колінах. А поліція тим часом порушила кримінальне провадження за нанесення легких тілесних пошкоджень.

Подія сталася 10 липня в Шрамківці, Золотоніського району. 21-річний місцевий житель побив на зупинці громадського транспорту військового, який стояв, опираючись на милицю.

Як описують свідки тих подій, хлопець бив військового. При цьому кричав, що, мовляв, через вас, військових, нині війна. Коли місцеві жителі спробували їх розборонити, то кривдник заявив, що зараз «приїдуть хлопці з Києва і все порішають».

Після цього випадку військовий опинився у місцевій лікарні. Нині він проходить курс лікування. А тим часом колеги побитого віднайшли 21-річного жителя Шрамківки і відвезли його в лікарню. Там він на колінах вибачився перед військовим.

 

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Євгену Лисенку із Черкащини посмертно присвоїли почесне звання Герой України. Військовий загинув 9 березня 2022 року. Під час свого останнього повітряного бою Євген Лисенко керував винищувачем МіГ-29 і в протистоянні з двома російськими літаками встиг збити один з них, але загинув від ворожих систем ППО. Тоді своїм вчинком черкащанин врятував Житомир і мінімум два села.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version