НовиниСпортВолодимир Конєв – новий капітан «Черкаських Мавп»

Володимир Конєв – новий капітан «Черкаських Мавп»

-

- Advertisment -

У новий сезон із новим капітаном! Цьогоріч звання кепа отримав форвард «Черкаських Мавп» Володимир Конєв.

31-річний баскетболіст є одним із найдоcвідченіших гравців нашої команди. У складі «Мавп» Конєв проведе свій четвертий сезон. Володимир був важливим гравцем чемпіонського складу команди зразка 2017-18. Зараз форвард є ключовим елементом команди на наступний сезон, пише пресслужба БК.

Лідерські та людські якості Конєва відзначає тренерський штаб «Мавп».

Максим Міхельсон, головний тренер «Черкаських Мавп»:

«Володимир Конєв – це фундаментальний і системоутворюючий гравець нашої команди. Дуже розраховуємо на нього. На його досвід і самовіддачу. Він хороший ментор для всіх гравців команди, хороший партнер і приклад для багатьох. Володимир є гарним прикладом для наших баскетболістів. Тому цілком заслужено він буде капітаном команди».

Володимир Конєв, капітан «Черкаських Мавп»:

«Приємно стати капітаном команди. Я в «Черкаських Мавпах» провів вже три сезони. Мені тут комфортно, подобається місто і клуб. З радістю приймаю нову роль. Вперше в кар’єрі стану капітаном. Капітан має стати містком між тренером і гравцями. Доносити до хлопців думку тренера. Бути взірцем і прикладом для всіх баскетболістів команди. Буду віддаватися на майданчику на всі 100%. Найкращий капітан, з яким я грав – це Дмитро Корабльов. Він завжди був зібраним і холоднокровним. Вів за собою командо. В нього сьогодні День народження, вітаю його!
Старту сезону чекаю з нетерпінням. Розуміємо, що зараз непроста ситуація. Є заражені коронавірусом, через це у нас збився графік підготовки. Втім таке становище не тільки у нас. Є вже перший перенесений матч. Розуміємо, що чемпіонат буде рваним і складно передбачити, які будуть результати. Однак ми налаштовуємося максимально. В колективі бойовий настрій, всі хочуть грати. Всім набридло сидіти без баскетболу, тому на майданчику всі віддаватимуться серйозно. Це гарантую»
.

Зазначимо, «Черкаські Мавпи» у новому сезоны стартують 8 жовтня. На виїзді наша команда зіграє з «Харківськими Соколами».

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» відновили тренувальний процес.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x