НовиниСпорт«Черкаські Мавпи» відновили тренувальний процес

«Черкаські Мавпи» відновили тренувальний процес

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» вийшли із самоізоляції. Днями баскетболісти провели повторний ПЛР-тест на коронавірус. У всіх гравців він показав негативний результат.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Нагадаємо, що 23 вересня у двох гравців тест показав позитивний результат. 24 вересня команда була вдруге протестована і пішла на самоізоляцію. Другий тест показав позитивний результат в іще двох баскетболістів.

mavpabasket.com

Вже 28 вересня «Мавпи» отримали результати третього ПЛР-тесту, який здали цими вихідними. У всіх баскетболістів вірусу COVID-19 не виявлено. Команда повернулася до тренувань. Відсутні лише четверо гравців, у котрих раніше був виявлений вірус. Баскетболісти знаходяться на самоізоляції. Хвороба протікає в легкій формі.

«Стан команди, м’яко кажучи, не радує. Досада і сум, що вся робота, яку робили у передсезонці, те, що планували – практично все це пішло в смітник. Гравці зараз не в ігровому ритмі, це позначається на всьому – на нашому малюнку гри, на нашому взаєморозумінні та, в першу чергу, функціональному стані. Як завжди був покроковий план підготовки команди до сезону. Зараз він був перерваний і потрібно все починати с початку. Однак треба робити все поступово, щоб зі збільшенням навантаження гравці не травмувалися. При цьому необхідно за тиждень привести команду хоч до якоїсь ігрової форми. На жаль, зараз ми маємо гравців, котрі на самоізоляції. По прогнозах їхній карантин не завершиться до початку чемпіонату або лиш за день до виїзду на перший тур. Ми на це ніяк не можемо повпливати і будемо викручуватися із цієї ситуації, як зможемо – повідомив головний тренер команди Максим Міхельсон.

Він також додав, що, навіть у такій ситуації необхідно шукати позитив. Тепер з’являється шанс у молодих гравців. Цей сезон, як і вся ситуація у світі, не буде простим ні для кого.

Згідно з новим протоколом ФБУ гравці з COVID-19 через сім днів пройдуть ще одне тестування. Якщо тести будуть негативними – вони повернуться до роботи.

На першому тренуванні команди стався сумний епізод. В ігровому моменті травму кисті отримав Кемерон Джонс. Діагноз – перелом п’ясної кістки. Баскетболістові провели операцію. Він вибув на два місяці.

«У Кемерона травма кисті. Він її отримав на рівному місці, в простому ігровому епізоді. На тренуваннях щодня сотні таких епізодів. Працювали 3х3 і він, захищаючись, влучив пальцем у плече партнеру. Простий ігровий епізод із непростими наслідками. Дуже шкода, адже ми втратили його на 8 тижнів», – зазначив Максим Міхельсон.

Як повідомляв сайт vikka.ua, незабаром «Черкаські Мавпи» проведуть перший матч нового сезону Суперліги.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x