НовиниЧеркащинаВодій черкаського мера отримав чергове підвищення в міськраді (ДОКУМЕНТ)

Водій черкаського мера отримав чергове підвищення в міськраді (ДОКУМЕНТ)

-

- Advertisment -

Мер Черкас Анатолій Бондаренко продовжує опікуватися долею свого колишнього водія. Відтак, він влаштував його на нову посаду в мерії. Тепер Анатолій Цвітковський призначений на посаду заступника департаменту організаційного забезпечення. Відповідні документи на своїй сторінці у Facebook розмістив місцевий активіст Сергій Костенко.  

"Судячи з усього, це звільнення відбувалося не через якісь професійні чи моральні якості екс-директора департаменту (Лілії Маліщук, яку напередодні звільнили, буцім, за вживання алкоголю на робочому місці, – ред.), а через хотєлки деяких перших осіб міста, – пише Костенко. – Бо спочатку в департамент, який очолює Маліщук, призначається на неостанню посаду дружина радника мера, пані Крилова, а вже кілька тижнів тому цей департамент поповнюєтсья новим заступником.

Пазлик складається. А враховуючи, що директора департамента і досі не призначено, то видно таки ця вакансія лишається у квоті мера і найближчим часом можемо побачити нові призначення".

 

Відповідно до розпорядження, підписаного мером 6 лютого 2019 року, Анатолія Цвітковського, який, ймовірно, раніше працював у Анатолія Бондаренка особистим водієм, призначили на посаду заступника директора департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради. Розпочав він роботу на новому місці з 11 лютого 2019 року.

Таку турботу про кар’єрний ріст свого водія Анатолій Бондаренко проявляє вже не вперше. Влітку 2018 року він призначив Анатолія Цвітковського на посаду головного спеціаліста управління державного архітектурно-будівельного контролю. А до цього він був радником міського голови з питань патронатної служби департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради.

Зазначимо, що на благо міської ради трудиться не лише Анатолій Цвітковський, але і його дружина Владислава. Та працює адміністратором у центрі надання адміністративних послуг. Сестра ж Ірина Цвітковська два роки тому претендувала на посаду головного спеціаліста відділу фінансування в департаменті соціальної політики. Тож, ймовірно, згодом на державній службі вималюється ще один наближений до мера родинний підряд.

Як повідомляв сайт vikka.ua, заступник черкаського мера погрожує містянам виділити ділянку на кладовищі.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський театр по-новому представив глядачеві “Макбет” (ВІДЕО) 

Приміряють образи, повторюють текст та перевіряють декорації. У Черкаському драматичному театрі актори готуються до чергової вистави "Макбет" Шекспіра. Ця постанова...

У Черкасах просять відремонтувати провулок, де колись був посад перед замком

У Черкасах просять засипати ями в одному із найстаріших провулків міста. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Черкаської міської ради. «Прохання...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x