НовиниВладці шукають, куди податись черкаським театрам

Владці шукають, куди податись черкаським театрам

-

- Advertisment -

Керівництво Черкаського музично-драматичного театру спільно з міською та обласною владою поки вирішують, де гратиме трупа театру до його реконструкції.

Про це в коментарі vikka.ua повідомив начальник управління культури облдержадміністрації Олексій Власов.

"Управління культури, обласні адміністрація і керівництво театру спільно із керівництвом міста спільно розглядають різні варіанти для розміщення театру на цей тимчасовий період. Розглядаються фактично всі можливі локації, на яких можна було б грати вистави і де можна було б тимчасово розмістити трупу театру. Є кілька робочих варіантів, який з них буде прийнято за кінцевий, думаю, буде відомо найближчим часом", – зазначив очільник обласної культури.

Він також додав, що поки що рано оцінювати збитки.

"Поки що ми не можемо говорити про обсяг збитків, оскільки зараз на місці ще працюють слідчі групи від МВС і ДСНС, встановлюються причини пожежі, проводять слідчі дії. Слідчі дії пожежників, згідно із чинним законодавством, можуть тривати до 10 днів. Однак зрозуміло, що всі зацікавлені в тому, аби об'єктивні результати були в найкоротший термін", – сказав Власов.

"Після того, як буде складений дефектий акт, будемо шукати можливості для фінансування усіх необхідних робіт. Скоріш за все, джерела фінансування будуть і з міста, і з області. Будемо просити допомоги з резервного фонду на рівні держави, – повідомив Олексій Власов. – З Міністерством культури ми зв'язались одразу спочатку цієї пожежі, доповідали ситуацію заступнику міністра. Міністерство, безумовно, зацікавлене нам допомогти. Маємо попереднє сприяння і відкритість до допомоги, конкретно треба буде говорити, коли буде оцінений масштаб збитків"

На запитання журналіста про те, як буде вирішене питання із заробітною платою колективу, Олексій Власов зазначив: "Ми зацікавлені, безумовно, в тому, щоб люди були захищені".

 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x